Home / Fashion  / Celebrity Style  / Οι εμφανίσεις των A-list celebrities στο ενδυναμωτικό show της L’Oreal Paris

Οι εμφανίσεις των A-list celebrities στο ενδυναμωτικό show της L’Oreal Paris

L'Oreal Paris
Η L’Oreal Paris παρουσίασε ένα ενδυναμωτικό fashion show, με φόντο τον πύργο του Άιφελ. Η πασαρέλα γέμισε με A-list celebrities, συμπεριλαμβανομένων των Kendall Jenner, Aishwarya Rai και Camila Campello.

 

Έχοντας ως φόντο τον Πύργο του Άιφελ, η L’Oreal Paris-επίσημος συνεργάτης της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού- παρουσίασε το show “Walk Your Worth”, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα για τη σημασία της γυναικείας ενδυνάμωσης. Η πασαρέλα γέμισε με μεγάλα ονόματα, όπως η Camila Cabello, η Viola Davis μαζί με τον σύζυγό της Julius Tennon, η Helen Mirren, αλλά και η ηθοποιός Andie MacDowell.

 

 
Ωστόσο, οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν ήταν εκείνες της Kendall Jenner και της Aishwarya Rai.

 

Η Kendall Jenner δε θα μπορούσε να λείπει από το show, ως η νέα και brand ambassandor της L’Oreal. Το διάσημο μοντέλο περπάτησε στην πασαρέλα, φορώντας ένα φανταχτερό ασημί φόρεμα με βαθιά λαιμόκοψη. Παράλληλα, η Aishwarya Rai είχε καθοριστικό ρόλο στο show, με τη star να αναδεικνύει ένα χρυσό μάξι φόρεμα.

 

 

 

 
Δείτε, παρακάτω, μερικά από τα highlights του show της L’Oreal Paris, που έκλεισε δυναμικά την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.
είτε, παρακάτω, μερικά από τα highlights του show της L’Oreal Paris, που έκλεισε δυναμικά την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

https://www.instagram.com/p/Cx5BmDrIIyF/?hl=el

 

 

 

 

All photo source Instagram 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada