Home / Fashion  / Τα kitten heels επέστρεψαν και ανυπομονούμε να τα φορέσουμε!

Τα kitten heels επέστρεψαν και ανυπομονούμε να τα φορέσουμε!

kitten heels

Τάσεις έρχονται, τάσεις φεύγουν και η μόδα ανακυκλώνεται! Τα kitten heels είναι η νέα fashion εμμονή μας και έχουμε ξεκινήσει από τώρα να τα φορούμε!

 

Η ιστορία των kitten heels ξεκινάει από πολύ παλιά! Οι μεγάλες μούσες του κινηματογράφου, όπως η Audrey Hepburn, καθώς και οι high fashion οίκοι, αναδείκνυαν με κάθε ευκαιρία αυτό το σοφιστικέ και girly chic κομμάτι. Καθώς το quiet luxury trend και η old money αισθητική κυριαρχούν, ήταν αναμενόμενο να εμφανιστούν ξανά και τα συγκεκριμένα heels. Τόσο τα brands, όσο και οι fashion influencers μάς δείχνουν πολλούς τρόπους για να τα φορέσουμε. Αυτήν τη στιγμή είναι trending τα kitten τακούνια με χαμηλό ύψος, κάτι που μας χαρίζει άνεση!

 

Κάποια σχέδια από kitten heels μεγάλων fashion brands έχουν γίνει ήδη viral στα social media. Αναρωτιέστε πώς θα τα φορέσετε πετυχημένα; Οι fashion experts προτείνουν το tailoring και τα ανδρόγυνα outfits περισσότερο από κάθε άλλο trend. Wide leg παντελόνια, ριγέ prints, γραβάτες, σακάκια και πουκάμισα. Φυσικά μπορούν να φορεθούν και με άλλου είδους κομμάτια και styles. Girly φορέματα, midi φούστες και embellished αναφορές. Εμείς προτείνουμε και τα loafers kitten heels, τα οποία θα φορεθούν υπέροχα με κοντές πλισέ φούστες, boostiers, tank tops και jackets, ακόμα και με λευκές κάλτσες.

 

Τα συγκεκριμένα heels είναι το statement και πιο hot κομμάτι της σεζόν. Ήρθε η στιγμή να το υιοθετήσετε!

Zara

 kitten heels

Bluemarine

H&M

Jimmy Choo

 kitten heels

Valentino

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.