Home / Beauty  / Η Kendall Jenner είναι το νέο πρόσωπο της L’Oréal Paris

Η Kendall Jenner είναι το νέο πρόσωπο της L’Oréal Paris

Η Kendall
Η L’Oréal Paris επέλεξε την Kendall Jenner ως τη νέα global ambassador της, με τη νέα καμπάνια του brand να κάνει το ντεμπούτο της τον Σεπτέμβριο.

 

Μετά από επιτυχημένες συνεργασίες στον χώρο του beauty, όπως με την Estee Lauder και την Kylie Cosmetics, το διάσημο μοντέλο γίνεται το νέο πρόσωπο της L’Oréal Paris, με το beauty brand να ανακοινώνει τη μεταξύ τους συνεργασία μέσω Instagram. Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Kendall Jenner ανέφερε: “Η μαμά μου ήταν πάντα πηγή έμπνευσης για μένα σε όλες τις πτυχές της ζωής μου.και η L’Oréal Paris είναι ένα brand που χρησιμοποιούσε όσο μεγάλωνα, οπότε πρέπει να την ευχαριστήσω που.μου έδειξε τον δρόμο”.

 

 

“Πιστεύουμε ότι η Kendall διαμορφώνει, αυτήν τη στιγμή, την κουλτούρα της νέας γενιάς της. Η ιδέα είναι να βεβαιωθούμε πραγματικά ότι η L’Oréal Paris είναι.μια μάρκα που αισθάνεται τον παλμό της κουλτούρας, της νέας γενιάς. Πιστεύαμε ότι η Kendall έχει τη δύναμη να οδηγήσει τη L’Oréal Paris.στο επόμενο επίπεδο, ειδικά στην κατηγορία του μακιγιάζ”, ανέφερε σχετικά με τη συνεργασία η Délphine Viguier-Hovasse, CEO της L’Oréal Paris.

 

 

Η πρώτη παγκόσμια καμπάνια του διάσημου μοντέλου για το beauty brand θα κάνει το ντεμπούτο της αυτόν.τον Σεπτέμβριο, με την Kendall Jeanner να αναδεικνύει το L’Oréal Paris longwear κραγιόν από τη σειρά Infallible.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada