Home / Fashion  / Η Louis Vuitton SS24 collection θα σας συντροφεύει στα ταξίδια σας!

Η Louis Vuitton SS24 collection θα σας συντροφεύει στα ταξίδια σας!

Louis Vuitton SS24

Το Louis Vuitton SS24 show φιλοξενήθηκε στο νέο φαντασμαγορικό κτίριο του οίκου, παρουσιάζοντας μία συλλογή- ωδή στα ταξίδια.

 

Νέο κτίριο, νέα συλλογή. Η Louis Vuitton SS24 collection παρουσιάστηκε στο καινούργιο απόκτημα του οίκου, ένα τεράστιο κτίριο στη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων. Υπάρχουν πολλές φήμες ότι το μέρος θα γίνει το πρώτο ξενοδοχείο του οίκου, σε Art Nouveau style. Ο Nicolas Ghesquière έριξε λίγο φως σχετικά με το σχέδιο του κτιρίου, παρουσιάζοντας εκεί την καινούργια γυναικεία του συλλογή. Ο ίδιος δήλωσε ότι είναι δύσκολο να βάλεις μία ετικέτα σε αυτόν τον χώρο. Πρόκειται να γίνει ένα μέρος που θα ενώσει ξανά όλες τις εκφράσεις του οίκου. Πολιτιστική, καλλιτεχνική, εμπορική, αλλά και αυτήν της φιλοξενίας.

Για να διατηρήσει το στοιχείο της έκπληξης, τύλιξε των χώρο με έναν πορτοκαλί μουσαμά. Έχοντας στο νου του ότι σήμερα, λόγω της έκρηξης των ταξιδιών, υπάρχουν μεγάλες δυσκολίες συντονισμού, ήθελε να δημιουργήσει μία συλλογή που είναι easy to pack. Ευέλικτα κομμάτια με όγκο, φερμουάρ σε πολλές εφαρμογές και σατέν σακάκια απαλά σαν πουπουλένιο πάπλωμα. Στην πραγματικότητα, η Louis Vuitton SS24 συλλογή ζυγίστηκε προσεκτικά για να είναι κατάλληλη για light travelling.

Κάθε κομμάτι έχει έξυπνη και πρακτική εφαρμογή, καθώς μπορεί να φορεθεί με διάφορους συνδυασμούς. Το Louis Vuitton show σάς καλεί να επιβιβαστείτε! Είστε έτοιμοι;

www.louisvuitton.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.