Home / Fashion  / Το H&M Studio μάς συστήνει την καλοκαιρινή πλευρά της Ιταλίας

Το H&M Studio μάς συστήνει την καλοκαιρινή πλευρά της Ιταλίας

H&M Studio
Το H&M Studio εμπνέεται από την καλοκαιρινή πλευρά της Ιταλίας, προετοιμάζοντάς μας για την πιο ανέμελη εποχή του χρόνου. 

 

Με την άνοιξη να οδεύει σιγά-σιγά προς το τέλος της, το καλοκαίρι είναι έτοιμο να πάρει τη σκυτάλη. Τι σημαίνει αυτό για τους fashion lovers; Για εμένα, το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη μου εποχή και όχι μόνο επειδή το έχω συνδέσει με την ανεμελιά,.τις ηλιόλουστες ημέρες, τη θάλασσα και τις καλοκαιρινές αποδράσεις. Από τα αξεσουάρ, τα παπούτσια, τα ρούχα μέχρι και τα swimwear κομμάτια,.οι συλλογές που φέρνει το καλοκαίρι είναι πραγματικά ένας από τους κύριους λόγους που ανυπομονώ για αυτήν την εποχή του χρόνου. H&M Studio

 

Μετά την απροσδόκητη συνεργασία της Mango με τη Victoria Beckham,.το H&M Studio παρουσιάζει τη δική του καλοκαιρινή συλλογή, αγκαλιάζοντας την αίγλη της Ιταλίας με ηλιόλουστες αποχρώσεις και πολυτελείς υφές. Το brand εμπνέεται από την καλοκαιρινή πλευρά της Ιταλίας, προετοιμάζοντάς μας για την πιο ανέμελη εποχή του χρόνου.  

 

 H&M Studio

 

“Ένα τολμηρό πνεύμα διασκέδασης δίνει ενέργεια στη νέα capsule συλλογή του H&M Studio Resort,.με δημιουργικότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια που προσθέτει ίντριγκα και βάθος σε κάθε κομμάτι. Θέλαμε να δημιουργήσουμε λαμπερές αλλά χαλαρές εμφανίσεις για όλες τις περιστάσεις και για κάθε τύπο προσωπικότητας, με μια κυρίαρχη διάθεση αβίαστης κομψότητας”, αναφέρει η Ann-Sofie Johansson,.επικεφαλής σχεδιασμού γυναικείων ενδυμάτων και δημιουργική σύμβουλος της H&M.  

 

 H&M Studio

 

Στη νέα capsule συλλογή οι πλούσιες υφές συναντούν υφάσματα υψηλής ποιότητας, με οργανικό μετάξι,.οργανικό βαμβάκι, ανακυκλωμένο πολυεστέρα, βισκόζη Lenzing EcoVero™ και Tencel™ lyocell που περιλαμβάνονται στη συλλογή. Επιπλέον, πολλά κοσμήματα κατασκευάζονται από ανακυκλωμένο ορείχαλκο. 

 

“Σχεδιασμένη για ανέμελες καλοκαιρινές αποδράσεις, η συλλογή έχει μια χαλαρή, θηλυκή γοητεία, με ευέλικτα κομμάτια που σας μεταφέρουν αβίαστα από την πρωινή ανατολή δίπλα στην πισίνα μέχρι αργά το βράδυ σε καλοκαιρινά πάρτι”, συμπληρώνει η Angelica Grimborg, σχεδιάστρια συλλογής στο H&M Studio.

 

 

 

Η συλλογή θα κάνει το ντεμπούτο της σε συγκεκριμένα καταστήματα, αλλά και online στις 9 Μαΐου.  

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada