Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ο A$AP Rocky γίνεται creative director της Puma για το Miami Grand Prix

Ο A$AP Rocky γίνεται creative director της Puma για το Miami Grand Prix

Rocky
Ο A$AP Rocky κάνει το ντεμπούτο του ως creative director για τη συνεργασία της Puma με τη Formula 1, για το επερχόμενο Miami Grand Prix.  

 

Σχεδόν έναν χρόνο πριν, η Puma ένωσε τις δυνάμεις της με τον A$AP Rocky, στα πλαίσια της μακροπρόσθεσμης συνεργασίας της με τη F1. Το αθλητικό brand όρισε τον ράπερ ως creative director για τις ερχόμενες συλλογές με τη F1,.με το δημιουργικό ντεμπούτο του A$AP Rocky να πραγματοποιείται για το επερχόμενο Miami Grand Prix.  

 

Η πρώτη τους συλλογή περιλαμβάνει μία σειρά από υποδήματα, ρούχα και αξεσουάρ, που αναδεικνύουν το μοναδικό στυλ και την πολιτιστική τεχνογνωσία του ράπερ, πάντα σύμφωνα με το πνεύμα του Grand Prix.  Ο A$AP Rocky ξεδιπλώνει το δημιουργικό ταλέντο του και δημιουργεί.μία εντυπωσιακή καμπάνια, βάζοντάς μας στον συναρπαστικό κόσμο της κορυφαίας διοργάνωσης του Grand Prix.  

 

Rocky

 

Το αποκορύφωμα της συλλογής είναι η επανέκδοση του εμβληματικού sneaker PUMA Inhale, το οποίο κυκλοφόρησε αρχικά τη δεκαετία του 2000. Το PUMA Inhale επιλέχτηκε από τον ίδιο τον A$ΑP Rocky από το αρχείο του brand, με.σκοπό να δημιουργηθεί μία ανανεωμένη και limited edition έκδοση του αρχικού σχεδίου. της μόδας. 

 

Η πρακτική προσέγγιση του A$ΑP Rocky ως creative director είναι εμφανής σε όλη την καμπάνια,.η οποία συνδυάζει τον γερμανικό εξπρεσιονισμό με έναν ζωντανό και παιχνιδιάρικο κόσμο, υπενθυμίζοντάς.μας να μην χάνουμε ποτέ τα όνειρα και τη φαντασία μας.  

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada