Home / Beauty  / Νέο Miracle Pure Foundation από τη Max Factor

Νέο Miracle Pure Foundation από τη Max Factor

Max Factor New Foundation
Η Max Factor παρουσιάζει το νέο της Miracle Pure Skin-Improving Foundation και υπόσχεται να κάνει θαύματα στην επιδερμίδα.

 

Το νέο Miracle Pure Skin-Improving Foundation της Max Factor χαρακτηρίζεται από μία μοναδική σύνθεση. Τα συστατικά του θρέφουν την επιδερμίδα από τις εσωτερικές της στοιβάδες και βελτιώνουν την όψη της. Ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε μια λαμπερή και άψογη εμφάνιση, συνδυάζοντας χρώμα και φροντίδα!

Τα εκπληκτικά αποτελέσματά του είναι ορατά σε μόλις 1 λεπτό!

 

Miracle Pure Max Factor

 

Το Miracle Pure Skin-Improving Foundation είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας και είναι το πρώτο foundation της Max Factor που συνδυάζει την περιποίηση της επιδερμίδας με το μακιγιάζ.

 

 

Πρωτοποριακή σύσταση

Το Miracle Pure αποτελείται από συστατικά, που περιποιούνται σε βάθος την επιδερμίδα σας, ενώ το φοράτε. Ένα σύμπλεγμα ενίσχυσης κολλαγόνου, βιταμίνη C, υαλουρονικό οξύ και αντιοξειδωτικά βοηθούν την επιδερμίδα να αποκτήσει λαμπερή όψη. Μία μόνο σταγόνα αρκεί, για να προσφέρει ένα μοναδικά άψογο αποτέλεσμα.

Το foundation είναι ειδικά σχεδιασμένο, ώστε να μη βαραίνει την επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα συντελεί στην αναζωογόνηση της θαμπής και ξηρής όψη της. Επιπλέον, δε φράζει τους πόρους και είναι κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες. Η προηγμένη σύνθεσή του παρέχει κλινικά αποδεδειγμένη 24ώρη ενυδάτωση, ενισχύοντας και βελτιώνοντας τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας. Παράλληλα, διαθέτει SPF30PA+++ UVA/UVB και είναι κλινικά και δερματολογικά ελεγμένο.

Είναι διαθέσιμο σε 6 αποχρώσεις, που καλύπτουν όλους τους χρωματικούς τόνους επιδερμίδας. Η μοντέρνα συσκευασία του περιλαμβάνει απλικατέρ, ειδικά σχεδιασμένο για τον πλήρη έλεγχο της ποσότητας κατά τη διάρκεια της χρήσης.

 

new foundation max factor

 

[email protected]

“But how could you live and have no story to tell?” ― Fyodor Dostoevsky, White Nights