Home / Beauty  / Η Scarlett Johansson κυκλοφορεί το The Outset

Η Scarlett Johansson κυκλοφορεί το The Outset

Scarlett Johansson

Η ηθοποιός Scarlett Johansson δημιούργησε το δικό της minimalist skincare brand με όνομα “The Outset”.

 

 

Αφού αποτέλεσε πρόσωπο για καμπάνιες πολυτελών brand ομορφιάς, η διάσημη ηθοποιός του Hollywood Scarlett Johansson κάνει το δικό της βήμα. Δημιούργησε μία μινιμαλιστική μάρκα περιποίησης δέρματος, που έχει στόχο να καταργήσει τα περιττά, επιβλαβή συστατικά και τα στερεότυπα. Το The Outset είναι ένα όραμα που είχε χρόνια η ηθοποιός. Περιλαμβάνει προϊόντα καθαρά και αποτελεσματικά, που θα απλοποιήσουν τη ρουτίνα ομορφιάς και θα αναβαθμίσουν την καθημερινότητά σας. Η ίδια δήλωσε ότι το beauty brand της επιθυμεί να είναι τόσο καθολικό, προσιτό και αξιόπιστο όσο το αγαπημένο μας λευκό T-shirt.

 

 

“Αφού εκπροσωπούσα άλλες επωνυμίες στις καμπάνιες τους, ήθελα να δημιουργήσω μια επωνυμία, που να αντικατοπτρίζει εμένα και τα ιδανικά ομορφιάς μου. Επειδή έχω περάσει τόσο μεγάλο μέρος της ζωής μου μπροστά στην κάμερα, έχω πλήρη επίγνωση του πόσο πολύ συνδέεται το δέρμα μου με την αυτοπεποίθησή μου. Υπάρχουν τόσες πολλές μάρκες και φόρμουλες με σκληρά συστατικά. Αλλά για μένα, όσο πιο απλό, τόσο το καλύτερο. Η εύρεση της ελευθερίας στο να είσαι ακομπλεξάριστος ήταν κάτι που ήθελα να κάνω διαθέσιμο σε όλους. Γι’ αυτό δημιούργησα το The Outset” , δήλωσε η Scarlett Johansson.

 

 

Η Scarlett Johansson και το The Outset θα φέρουν προϊόντα υψηλής ποιότητας, προσβάσιμα στον καθένα. Ανακαλύψτε τα εδώ. 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.