Home / Beauty  / Το απόλυτο φθινοπωρινό make up look έρχεται από τη Max Factor!

Το απόλυτο φθινοπωρινό make up look έρχεται από τη Max Factor!

Η Max Factor διαθέτει όσα χρειάζεστε για ένα efortless φθινοπωρινό make up look.

Με γνώμονα την απλότητα και την κομψότητα, η Max Factor αντλεί έμπνευση από το φθινόπωρο και σας δίνει μια ευρεία γκάμα προϊόντων για το απόλυτο efortless make up look. Ξεκινώντας από τη βάση για καθημερινό κράτημα και τέλεια εφαρμογή διαθέτει το Miracle Prep Colour Correcting & Cooling Primer. Ιδανικό και για ευαίσθητες επιδερμίδες καλύπτει τέλεια, ενώ, ταυτόχρονα, καταπραΰνει. Παράλληλα, το foundation Facefinity All day Matte Panstik συμπληρώνει με επιπλέον κάλυψη και αναλλοίωτο μακιγιάζ όλη την ημέρα.

Τα μάτια παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο και γι’ αυτό αξίζουν ιδιαίτερη προσοχή. Η Colour X-Pert Soft Touch Palette αποτελείται από 4 εκλεπτυσμένες αποχρώσεις με ματ και σατινέ φινίρισμα. Το Masterpiece Ηigh Precision Liquid Eyeliner στην απόχρωση Νο 010_Chocolate χαρίζει την ένταση ενός υγρού eyeliner και την ακρίβεια ενός μολυβιού, κάνοντας το βλέμμα ακόμα πιο εντυπωσιακό!

Για ένα σαγηνευτικό βλέμμα και μια υπέροχη εμφάνιση δεν πρέπει να ξεχάσετε τη μάσκαρα. H mascara Masterpiece Divine Lashes προσφέρει πλούσιο όγκο που διαβαθμίζεται, δίνοντας στις βλεφαρίδες φυσικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα χωρίς κόμπους.

Τέλος, για μια άψογη εμφάνιση καθοριστικό ρόλο διαδραματίζει και το κραγιόν. Tο Max Factor Lipfinity Velvet Matte Lipstick No 010_Velvet Bear είναι το υγρό κραγιόν που θα σας χαρίσει το απόλυτο velvet matte αποτέλεσμα! Βελούδινη αίσθηση, σταθερό χρώμα έως 24ώρες αλλά ταυτόχρονα και ενυδάτωση με εκχύλισμα καρύδας.

Ανακαλύψετε όλα τα καταπληκτικά beauty products εδώ.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.