Home / Cozyhome  / Ιδέες ανακαίνισης μπάνιου από το Studio Piet Boon

Ιδέες ανακαίνισης μπάνιου από το Studio Piet Boon

Studio Piet Boon
Μήπως ήρθε η στιγμή να ανανεώσεις το μπάνιο σου; Το Studio Piet Boon σού δίνει την απαραίτητη έμπνευση, για να διαμορφώσεις τον απόλυτο χώρο χαλάρωσης. 

 

Από την πρωινή μας ρουτίνα μέχρι και τη βραδινή μας, το μπάνιο αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά δωμάτια του σπιτιού μας. Και αφού η άνοιξη είναι η εποχή της ανανέωσης, γιατί να μην εμπιστευτούμε από εκείνη και.να διαμορφώσουμε τον απόλυτο χώρο χαλάρωσης;.Το Studio Piet Boon μάς δίνει την απαραίτητη έμπνευση, προκειμένου.να διαμορφώσουμε το μπάνιο μας, έτσι όπως το ονειρευόμαστε…

 

A peaceful haven

 

Ένας διακριτικός χρωματικός συνδυασμός δημιουργεί έναν χώρο για νέες ιδέες και δημιουργικότητα. Χρησιμοποιώντας έναν απαλό χρωματικό καμβά στο μπάνιο μας, έχουμε.την ευκαιρία να το εμπλουτίσουμε με εντυπωσιακές πινελιές, όπως μία ντουζιέρα σε έντονα χρώματα.

 

 

Serenity in the city

 

Το Studio Piet Boon διαμόρφωσε ένα γαλήνιο μπάνιο, σε μία ιδιωτική κατοικία μέσα στην καρδιά του Άμστερνταμ. Συμπαγές και πολυτελές, είναι το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσουμε και να τελειώσουμε ήρεμα την ημέρα μας. Τα πλακάκια Douglas & Jones BLEND προσφέρουν μια neutral βάση, παρέχοντας μια διακριτική αντίθεση για τη βρύση COCOON, αλλά και το σετ ντουζ. Παράλληλα, ο νεροχύτης COCOON- από μάρμαρο Griggio Amsterdam- προσδίδει τον απαραίτητο χαρακτήρα στον χώρο, ενώ η εύχρηστη συρταριέρα COCOON-.από στερεά επιφάνεια Dust- εντάσσεται άψογα στον συνολικό σχεδιασμό.

 

 

A natural focal point

 

Για την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου, το Studio Piet Boon εμπνεύστηκε από τις λευκές αμμώδεις παραλίες και τα καταπράσινα νερά της Καραϊβικής. Η τοποθέτηση της πράσινης φυσικής πέτρας δημιουργεί μία αίσθηση αβίαστης μετάβασης από τον εσωτερικό στον εξωτερικό χώρο, με το σετ ντουζ COCOON δίνει την τελευταία πινελιά.

 

 

Local look, modern feel

 

Ιδανικό για εξοχικές κατοικίες, το ξύλο προσδίδει μία φυσική αίσθηση απευθείας από τη Μεσόγειο. Ο συνδυασμός ξύλου και πέτρας αποτελεί την τέλεια επιλογή για ένα σύγχρονο μπάνιο, με παραδοσιακές επιρροές.

 

 

Subtle lines

 

Οι καθαρές γραμμές και γεωμετρίες συνθέτουν έναν minimal, αλλά ταυτόχρονα ιδιαίτερο χώρο. Για να προσθέσει χαρακτήρα στον χώρο, το Studio Piet Boom πρόσθεσε τη γεωμετρική βρύση COCOON στην απόχρωση Gunmetal Black, δημιουργώντας, έτσι, μία παιχνιδιάρικη αντίθεση.

 

 

 

www.pietboon.com

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada