Home / Fashion  / Η Rosie Huntington μεταμορφώνεται σε σύγχρονη πριγκίπισσα για τον Valentino

Η Rosie Huntington μεταμορφώνεται σε σύγχρονη πριγκίπισσα για τον Valentino

Η Rosie Huntington
Η Rosie Huntington-Whitelely πρωταγωνιστεί στην εορταστική καμπάνια του οίκου Valentino, ως μία σύγχρονη πριγκίπισσα.

 

Ο γαλλικός οίκος Valentino παρουσίασε την εορταστική του καμπάνια, αναδεικνύοντας τα κομμάτια από τη συλλογή S\S 2024. Στην καμπάνια πρωταγωνιστεί η brand ambassandor, Rosie Huntington-Whiteley,.η οποία ποζάρει σαν μία σύγχρονη πριγκίπισσα, πίσω από τον φακό του σκηνοθέτη Theo Wenner. Με τίτλο “A Night’s Tale”, η καμπάνια του Valentino διαδραματίζεται στην ιστορική τοποθεσία του οίκου,.Place Vendôme, στο Παρίσι, με την Rosie να ενσαρκώνει τον ρόλο της οικοδέσποινας, που μας προσκαλεί σε μία βραδιά γεμάτη χλιδή. Η Rosie Huntington

 

 

Τα κομμάτια της συλλογής συνδυάζουν τη μαγεία των εορτών με μία εκλεπτυσμένη κομψότητα,.απευθυνόμενα σε κάθε λάτρη της μόδας που θέλει να ξεχωρίσει χωρίς υπερβολές. Για τη gen z της μόδας, η παλέτα της σεζόν της συλλογής μαλακώνει,.εμπνέοντάς την να γιορτάσει τα Χριστούγεννα με ήρεμους τόνους. Από τα jeans διακοσμημένα με πούπουλα, μέχρι και τα φορέματα με κρύσταλλα, o Valentino επαναπροσδιορίζει την κλασική παλέτα των εορτών, διασφαλίζοντας ότι η νέα συλλογή αντικατοπτρίζει τις αξίες και την αισθητική του οίκου.

 

Η Rosie Huntington

 

Η “A Night’s Tale” του Valentino υπόσχεται να μεταφέρει το κοινό του σε έναν κόσμο εορταστικής κομψότητας. Η καμπάνια θα κοσμήσει τις μπουτίκ, καθώς και το official site, προσφέροντας μια διαχρονική εμπειρία διακοπών, που θα παραμείνει καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου και όχι μόνο.

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada