Home / Fashion  / Η νέα καμπάνια της Balenciaga έχει θέα το νυχτερινό Παρίσι

Η νέα καμπάνια της Balenciaga έχει θέα το νυχτερινό Παρίσι

Balenciaga
Η Balenciaga παρουσίασε τη S/S 2024 collection της, με μία καμπάνια που συνδυάζει το κομψό DNA του οίκου με street wear στοιχεία.

 

Με τη νέα του καμπάνια, ο οίκος Balenciaga μάς μεταφέρει σε μία νύχτα στο Παρίσι. Η ready-to-wear συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 παρουσιάζεται μέσα σε ένα κομό παριζιάνικο διαμέρισμα,.με τα κομμάτια να αναδεικνύονται μπροστά από τη θέα της νυχτερινής πρωτεύουσας της Γαλλίας. Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της καμπάνιας βρίσκονται η ηθοποιός Michelle Yeoh,.αλλά και οι PP Krit Amnuaydechkorn, Malgosia Bela, Arthur Del Beato,.Eva Herzigova, Soo Joo Park και Khadim Sock, brand ambassandors του οίκου,.οι οποίοι αναδεικνύουν την αβίαστη κομψότητα της νέας συλλογής της Balenciaga.

 

 

Τα κομμάτια της νέας συλλογής συνδυάζουν την κομψότητα με street wear στοιχεία. Από μακριά παλτό με έντονους ώμους, maxi φορέματα, μέχρι και denim on denim looks, η Balenciaga δίνει τη δική της εκδοχή στα street style looks του Παρισιού.

 

Μάλιστα, η ηθοποιός Michelle Yeoh, η νεότερη brand ambassador του οίκου, ανέφερε “Το να φοράω Balenciaga με κάνει να εκτιμώ την τέχνη και τη δεξιοτεχνία πίσω από κάθε κομμάτι”.

 

Balenciaga Balenciaga

 

Εκτός από τα ready-to-wear κομμάτια, η καμπάνια παρουσιάζει νέα σχέδια από τσάντες,.όπως η Le Cagole Sling, η 24/7, η Crush, η Crush Sling και η Monaco.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada