Home / Good Life  / Η Maison Hennessy μεταμορφώνεται με την υπογραφή της Berluti

Η Maison Hennessy μεταμορφώνεται με την υπογραφή της Berluti

Hennessy
Ο iconic “ηγέτης” των κονιάκ, Hennessy, συνεργάζεται με την Berluti, μία από τις πιο διάσημες επωνυμίες κατασκευής δέρματος. Τα δύο brands ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν μία τολμηρή συλλογή, με οδηγό την κομψότητα.

 

Η Hennessy ενώνει τις δυνάμεις της με την Berluti και δημιούργει μία από τις πιο τολμηρές και ταυτόχρόνα κομψές συλλογές στον χώρο των αλκοολούχων ποτών. Το πιο iconic κονιάκ του brand, Maison, μεταμορφώνεται μέσα από αυτήν τη συνεργασία, καθώς συναντά τις πολυτελείς θήκες της πιο διάσημης εταιρείας κατασκευής δέρματος.

 

 Berluti

 

Αυτή η συνεργασία ήταν η απόδειξη ότι μία απλή -αλλά luxurious- δερμάτινη θήκη, μπορεί να προσδώσει την απαραίτητη κομψότητα, η οποία ολοκληρώνει το διάσημο ποτό στο σύνολό του. Χάρη στον τεχνίτη της Berluti, το κονιάκ του Richard Hennessy συνοδεύεται από ένα αριστούργημα δερματοτεχνίας, το οποίο από μόνο του αποτελεί  έργο τέχνης.

Maison Hennessy

 

Το δυναμικό μείγμα του Maison Hennessy παράγεται σε εξαιρετικά περιορισμένες ποσότητες, χρησιμοποιώντας μερικά από τα πιο σπάνια eaux-de-vie στον κόσμο. Αυτή η μοναδικότητα και η premium αίσθηση του κονιάκ έρχεται να συμπληρωθεί, με τον πιο ιδανικό τρόπο, με τις δερμάτινες θήκες της Berluti. Μία κομψή και χειροποίητη θήκη, κατασκευασμένη από δέρμα Venezia, διαθέτει αυτό που χρειαζόταν το Maison Hennessy, για να μεταμορφωθεί! 

 

Η Richard Hennessy x Berluti collection διατίθεται σε πολύ περιορισμένη έκδοση 150 τεμαχίων στα Houses of Hennessy παγκοσμίως.

 

www.hennessy.com

www.berluti.com

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada