Home / Good Life  / Πράσινο, ρομαντισμός και αμέτρητες pubs σε περιμένουν στο Δουβλίνο!

Πράσινο, ρομαντισμός και αμέτρητες pubs σε περιμένουν στο Δουβλίνο!

Στην πρωτεύουσα της Ιρλανδίας όλα είναι δυνατά! Ένας συνδυασμός που θα σε αφήσει άφωνο! Δουβλίνο here we come!

Ένας ταξιδιωτικός προορισμός που συνδυάζει διασκέδαση, αρχιτεκτονική, λογοτεχνία και πολύ πράσινο. Το Δουβλίνο είναι ξακουστό για τις αμέτρητες pubs του και τα πάρκα του. Θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις φανταστικές μπύρες, να γιορτάσεις με τους ντόπιους, να δεις υπέροχα αξιοθέατα, να χαθείς σε ρομαντικά σοκάκια και να χαλαρώσεις κοντά στη φύση. Μία πόλη με πλούσια ιστορία σε περιμένει να την ανακαλύψεις! 

Τα σημαντικότερα αξιοθέατα που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείς είναι το Κάστρο του Δουβλίνο, ο καθεδρικός ναός του Αγίου Πατρικίου, η βιβλιοθήκη Trinity College, η φυλακή Kilmainham Gaol και φυσικά μερικά από τα αμέτρητα μουσεία του! Οι παραπάνω τοποθεσίες ιστορικής σημασίας θα σε γεμίσουν γνώσεις και αξέχαστες εμπειρίες. Άλλωστε δεν υπάρχει τίποτα πιο ενδιαφέρον από το να ανακαλύπτεις έναν άλλο πολιτισμό…

Η Ιρλανδία είναι συνυφασμένη με την αγάπη των ντόπιων για τη μπύρα! Γιορτάζουν το αγαπημένο τους ποτό χορεύοντας και τραγουδώντας στα ονειρεμένα σοκάκια της πόλης. Ανάμεσα στα ρομαντικά βιβλιοπωλεία, τις vintage καφετέριες και τα σπίτια των σπουδαίων συγγραφέων ξέρουν πώς να περνούν καλά! Για να “πιάσεις” το vibe τους επισκέψου το Εργοστάσιο Guinness και τη συνοικία Temple Bar.

Και αφού χαθείς στην ιστορία και τη διασκέδαση ήρθε η στιγμή να απολαύσεις και τη φύση! Τα πάρκα του Δουβλίνο είναι από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης και ξέρουν να υμνούν το φυσικό τοπίο όπως του αξίζει! Μέσα σε αυτά θα βρεις κάστρα, νεκροταφεία- μουσεία, ζωολογικό κήπο και θερμοκήπιο. Τι λες φύγαμε για Δουβλίνο;

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.