Home / Cozyhome  / Νέα σχέδια στη limited edition σειρά TWENTY του Tom Dixon

Νέα σχέδια στη limited edition σειρά TWENTY του Tom Dixon

Tom Dixon
Ο Tom Dixon γιορτάζει τα 20 χρόνια δημιουργικής πορείας του στον χώρο του design, προσθέτοντας νέα σχέδια στη limited edition σειρά TWENTY. Γυάλινα διακοσμητικά, κεριά και αποσμητικά χώρου πρωταγωνιστούν στη νέα συλλογή, έχοντας την υπογραφή της ιδιαίτερης αισθητικής του σχεδιαστή. 

 

Ο Tom Dixon παρουσιάζει τις καινούργιες, περιορισμένης έκδοσης δημιουργίες του, για την AW22 collection. Η νέα συλλογή περιλαμβάνει μερικά από τα πιο ιδιαίτερα και κομψά διακοσμητικά χώρου, που αποπνέουν τη μοναδική αισθητική του σχεδιαστή.

 

Tom Dixon

 

Σε αυτήν τη συλλογή παρουσιάστηκε για πρώτη φορά η καινούργια σειρά Elements Earth”, η οποία περιλαμβάνει ένα αρωματικό κερί και ένα αποσμητικό χώρου (deffuser), κατασκευασμένα από γυαλί. Μάλιστα, και στα δύο προϊόντα είναι αποτυπωμένες οι χειρόγραφες TWENTY πινελιές του designer. Το άρωμα είναι ένας “μυστηριώδης” συνδυασμός από μέντα, ξύλο γκουαϊάκ και ξύλο κέδρου, που χαρίζει έντονη αίσθηση φρεσκάδας στον χώρο. Είναι ένα άρωμα, το οποίο δημιουργήθηκε, για να μάς φέρει πιο κοντά στη φύση.

 

Tom Dixon

 

Παράλληλα, η σειρά δώρων Tank” διαθέτει εντυπωσιακές πινελιές από πλατίνα, οι οποίες έρχονται να συμπληρώσουν την ιδιαίτερη αισθητική της TWENTY συλλογής. Οι ασημένιες πινελιές, εξολοκλήρου ζωγραφισμένες στο χέρι, μαρτυρούν την εμμονή του Tom Dixon με το metallic στοιχείο. Τα σετ περιλαμβάνουν ποτήρια για νερό, whisky και σαμπάνια, ενώ όλα είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό, υψηλής ποιότητας γυαλί.

 

Tank

 

Τέλος, στη limited edition συλλογή TWENTY παρουσιάστηκε το νέο άρωμα Root”, ως η τελευταία προσθήκη στην οικογένεια ELECTIC. Πικάντικο και έντονο, το αρωματικό χώρου χαρακτηρίζεται από νότες ginger και κουρκουμά. Μάλιστα, ο Tom Dixon καινοτομεί και πάλι, καθώς είναι η πρώτη φορά που ο κουρκουμάς χρησιμοποιείται στη βιομηχανία των αρωμάτων!

 

www.tomdixon.com

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada