Home / Good Life  / Art & Culture  / Έρχεται remake του Barbarella με τη Sydney Sweeney!

Έρχεται remake του Barbarella με τη Sydney Sweeney!

Η υποψηφία με Emmy ηθοποιός, Sydney Sweeney, ετοιμάζεται για ένα remake που θα συζητηθεί. Η Barbarella επιστρέφει!

 

Οι cult διαχρονικές ταινίες δε θα σταματήσουν να μας απασχολούν, όσα χρόνια και αν περάσουν. Ωστόσο, αυτό σημαίνει ότι πέφτουν συχνά “θύματα” της μόδας των remake. Η ταινία που θα βγει ξανά στις οθόνες μας είναι η Barbarella με πρωταγωνίστρια τη Sydney Sweeney! Δεν υπάρχουν παραπάνω στοιχεία για το project, αλλά η επιλογή της πρωταγωνίστριας μάς έχει ενθουσιάσει. Στην πρώτη ταινία, το 1968, ήταν πρώτη η Jane Fonda η ηθοποιός που υποδύθηκε αυτόν τον χαρακτήρα, στην ταινία επιστημονικής φαντασίας.

 

 

Η Barbarella αποτελεί χαρακτήρα comics και αφορά μία ταξιδιώτισσα του σύμπαντος και εκπρόσωπο της Μεγάλης Γης. Στόχος της να βρει έναν σατανικό επιστήμονα, ο οποίος έχει δημιουργήσει ένα όπλο που μπορεί να καταστρέψει την ανθρωπότητα. Η Sydeney Sweeney θα εκτελεί, σύμφωνα με φήμες, και χρέη εκτελεστικού παραγωγού μέσα από την εταιρεία παραγωγής της, Fifty Fifty Films, σε συνεργασία με τη Sony Pictures. Μετά την τεράστια αναγνώριση που έλαβε η ηθοποιός για τις υποκριτικές της ικανότητες στις σειρές The White Lotus και Euphoria, γίνεται όλο και πιο δημιουργική, συμμετέχοντας σε ποικίλα projects. Αναμένουμε να τη δούμε και στις ταινίες Madame Web και National Anthem!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.