Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Jennie των Blackpink δίνει pop διάθεση στη νέα καμπάνια της Calvin Klein

Η Jennie των Blackpink δίνει pop διάθεση στη νέα καμπάνια της Calvin Klein

Η Jennie
Η Jennie των Blackpink συνεργάζεται ξανά με την Calvin Klein, παρουσιάζοντας τη νέα ανοιξιάτικη συλλογή του brand.

 

Η Calvin Klein έχει ήδη ξεκινήσει να διαφημίζει τις ανοιξιάτικες συλλογές της, με τις καθιερωμένες celebrity καμπάνιες της. Τον προηγούμενο μήνα παρακολουθήσαμε τον Jeremy Allen.White να ποζάρει πάνω σε μία ταράτσα – έχοντας ως φόντο τη γενέτειρά του, το Manhattan- ενώ, μερικές εβδομάδες αργότερα είδαμε τον.Idris Elda να κάνει το ντεμπούτο του στις iconic καμπάνιες. Για την πιο πρόσφατη καμπάνια του, το brand επιστράτευσε την Jennie από το κορεάτικο συγκρότημα Blackpink.

 

Η Jennie έγινε για πρώτη φορά brand ambassador για την Calvin Klein το 2021,.ενώ την περασμένη άνοιξη συνεργάστηκε ξανά με την επωνυμία για την προώθηση μίας capsule συλλογής εσωρούχων και ενδυμάτων.

 

Η Jennie

 

Για τη φετινή άνοιξη, η Jennie ποζάρει μπροστά από τον φακό του διάσημου φωτογράφου μόδας Mert Alas. Η K-pop star αποθανατίστηκε χαλαρή, φορώντας τα εμβληματικά εσώρουχα του.brand και ποζάροντας με items από τη νέα denim συλλογή της Calvin Klein. Η καμπάνια αναδεικνύει την παιχνιδιάρικη αυτοπεποίθηση της Jennie και παρουσιάζει τα εμβληματικά εσώρουχα και τζιν της Calvin Klein με τη χαρακτηριστική ποπ ενέργειά της, κάνοντας κάθε στυλ iconic”, ανέφερε το brand σχετικά με τη συνεργασία.

 

Η νέα καμπάνια παρουσιάζει τις ανανεωμένες συλλογές εσωρούχων: “Intense Power”, “Modern Cotton” και “Minimalist with Lace” , καθώς και μια νέα σειρά denim, η οποία περιλαμβάνει διαχρονικά στυλ, όπως straight jeans, trucker jackets, mini φούστες και shorts. 

 

 

www.calvinklein.com

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada