Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ο Idris Elba στη νέα καμπάνια της Calvin Klein

Ο Idris Elba στη νέα καμπάνια της Calvin Klein

Ο Idris
Μετά τον Jeremy Allen White, η Calvin Klein επιλέγει ως κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας της τoν Idris Elba.

 

Σχεδόν έναν μήνα πριν, η Calvin Klein παρουσίασε τη νέα καμπάνια εσωρούχων της, με κεντρικό πρόσωπο τον πρωταγωνιστή της σειράς “The Bear”, Jeremy Allen White. Σήμερα, το fashion brand παρουσιάζει μία νέα καμπάνια με ready-to-wear.για την άνοιξη,.με πρωταγωνιστή τον Idris Elba, σηματοδοτώντας το ντεμπούτο του ηθοποιού για το brand. Ο Idris Elba 

 

 

 

Για την πρώτη του καμπάνια για την Calvin Klein, ο Idris Elba ποζάρει πίσω από τον φακό του.φωτογράφου Mert Alas, φορώντας άνετα, basic και casual κομμάτια από την ανοιξιάτικη συλλογή. Μερικά από τα πρωταγωνιστικά items της καμπάνιας είναι.το Classic Trench Coat, το Seersucker Full Zip Shirt Jacket, το Sateen Bomber Jacket και το slim suiting.

 

 

Χάρη σε αυτήν την καμπάνια, ο Idris Elba προστέθηκε στη λίστα με τους brand ambassadors της.Calvin Klein, μεταξύ.των οποίων βρίσκονται η Hailey Bieber, η FKA Twings, ο Brandon Flynn και η Jennie από το K-POP συγκρότημα Black Pink. Χάρη σε αυτήν την καμπάνια, ο Idris Elba προστέθηκε στη λίστα μετους brand ambassandors της Calvin Klein, μεταξύ των οποίων βρίσκονται η.Hailey Bieber, η FKA Twings,.ο Brandon Flynn καιη Jennie από το K-POP συγκρότημα Black Pink.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada