Home / Fashion  / Ο Jeremy Allen White στη νέα καμπάνια της Calvin Klein

Ο Jeremy Allen White στη νέα καμπάνια της Calvin Klein

Jeremy Allen
Η Calvin Klein συνεργάζεται με τον ηθοποιό Jeremy Allen White για την ανοιξιάτικη καμπάνια του brand, με φόντο το Manhattan.

 

Ο πρωταγωνιστής του “The Bear”, Jeremy Allen White, αφήνει για λίγο πίσω του τον ρόλο του Chef και τοποθετείται μπροστά από τον φωτογραφικό φακό για τη νέα καμπάνια της Calvin Klein. Στην ανοιξιάτικη καμπάνια, φωνογραφημένη από τον Mert Alas, ο γνωστός.ηθοποιός ποζάρει φορώντας τα iconic εσώρουχα του brand, με φόντο τη γενέτειρά του, το Manhattan. 

 

 

Μέσω της καμπάνιας, η Calvin Klein παρουσιάζει τα κλασικά, αλλά και μερικά ανανεωμένα.σχέδια αντρικών εσωρούχων, όπως το Intense Power, το Micro Stretch, το Micro Mesh, καθώς και τα Modern Cotton και Cotton Stretch.

 

 

Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε τη νέα χρονιά – και την άνοιξη.του 2024 – με μια καμπάνια που επικεντρώνεται στα εμβληματικά ανδρικά εσώρουχά μας. Με πρωταγωνιστές τα hero items της Calvin Klein, η καμπάνια παρουσιάζεται από τον Jeremy Allen White, του οποίου το χάρισμα και η αυθεντική σύνδεση με το brand φέρνουν μια μοναδική ενέργεια σε μία από τις πιο βασικές κατηγορίες μας. Αναμένουμε να συνεχίσουμε το ταξίδι μας προς την επιτυχία της Calvin Klein.και την ώθηση της πολιτιστικής συζήτησης — καθώς λανσάρουμε περιεκτικό περιεχόμενο με τον Jeremy σε όλα τα κανάλια,.ενώ παράλληλα θα τον ντύσουμε με Calvin Klein για τα Golden Globes 2024 αυτήν την Κυριακή”,.ανέφερε ο Jonathan Bottomley, επικεφαλής του marketing του brand.

 

 

www.calvinklein.com

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada