Home / Family  / Η IKEA λανσάρει νέα συλλογή για κατοικίδια!

Η IKEA λανσάρει νέα συλλογή για κατοικίδια!

IKEA
Η ΙΚΕΑ παρουσιάζει την πιο χαριτωμένη συλλογή κατοικιδίων, η οποία εστιάζει στο φαγητό, στον ύπνο και το παιχνίδι!

 

Η IKEA ξεκίνησε να σχεδιάζει μια παιχνιδιάρικη συλλογή κατοικιδίων, λαμβάνοντας υπόψη της τις ανάγκες.και τις επιθυμίες των γατών, των σκύλων, αλλά και των οικογενειών τους, δίνοντας παράλληλα προτεραιότητα στην ασφάλεια. Μετά από ένα ταξίδι δύο ετών, η συλλογή UTSÅDD είναι επιτέλους έτοιμη.να κάνει το ντεμπούτο της!

 

Η συλλογή UTSÅDD αποτελείται συνολικά από 29 προϊόντα και εστιάζει σε τρεις διαφορετικές δραστηριότητες:.το φαγητό, τον ύπνο και το παιχνίδι! Με τη νέα της συλλογή, η IKEA επιδιώκει να όχι μόνο να απλοποιήσει, αλλά και να κάνει ακόμα.πιο διασκεδαστική τη ζωή στο σπίτι με τα κατοικίδια.

 

IKEA

 

Στην IKEA πιστεύουμε ότι τα κατοικίδια είναι οικογένεια. Στόχος μας ήταν να αναπτύξουμε μια συλλογή προϊόντων που λατρεύουν οι γάτες και οι σκύλοι μας και που οι γονείς τους μπορούν να αισθάνονται καλά και να τα απολαμβάνουν ως μέρος του σπιτιού τους”, αναφέρει η Julia Rosenberg, Product Design Developer της IKEA.

 

Αναπτύσσοντας τη νέα συλλογή της, η ΙΚΕΑ έδωσε προτεραιότητα στην ασφάλεια των κατοικιδίων. Έτσι, συνεργάστηκε με κτηνιάτρους, προκειμένου να ακολουθήσει συγκεκριμένα πρωτόκολλα ασφαλείας στην κατασκευή των προϊόντων, αλλά και στις οδηγίες χρήσης τους.

 

Η συλλογή UTSÅDD θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένες αγορές από τον Απρίλιο!

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada