Home / Family  / Ο Anthony Rubio δημιούργησε Haute Couture συλλογή για κατοικίδια!

Ο Anthony Rubio δημιούργησε Haute Couture συλλογή για κατοικίδια!

Ο Anthony Rubio
Ο Anthony Rubio παρουσίασε μία Haute Couture για κατοικίδια στη New York Fashion Week, επιδιώκοντας να φέρει μία νότα αισιοδοξίας στους δύσκολους καιρούς που περνάμε.

 

Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης φιλοξένησε στην πασαρέλα μία Haute Couture συλλογή για κατοικίδια!.Ο σχεδιαστής Anthony Rubio παρουσίασε τη 19η Canine Couture συλλογή του για τη σεζόν F/W ’24,.αναδεικνύοντας μία σειρά από ρούχα και αξεσουάρ αποκλειστικά αφιερωμένα για τους τετράποδους φίλους μας.

 

Εμπνευσμένη από τα τριαντάφυλλα, η συλλογή του Anthony Rubio περιλάμβανε.χειροποίητα και κεντημένα σχέδια λουλουδιών, τοποθετημένα πάνω σε κομψές δημιουργίες. Η επίδειξη πλαισιώθηκε από σκύλους από καταφύγια και ομάδες διάσωσης, κάθε ένας από τους οποίους φορούσε μία ξεχωριστή δημιουργία ειδικά προσαρμοσμένη για εκείνους. Ο Anthony Rubio κατάφερε να οργανώσει μία συγκινητική παρουσίαση,.με στόχο να μεταδώσει το μήνυμα ότι η θετική πλευρά της ζωής υπάρχει ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές.

 

 

Ζούμε σε δύσκολες εποχές με πολέμους, πολιτικές διαμάχες, εγκληματικότητα, κλιματική κρίση που προκαλεί καταστροφές οπότε χρειαζόμαστε μια ένεση θετικότητας. Τα τετράποδα μέλη της οικογένειάς μας, μας φέρνουν αγάπη και χαρά, οπότε αποφάσισα να τα βάλω να μεταφέρουν το μήνυμα ότι είναι καιρός να σταματήσουμε και να μυρίσουμε τα τριαντάφυλλα”, ανέφερε ο σχεδιαστής σχετικά με την επίδειξη., ανέφΚνεερε ο σχεδιαστής σχετικά με την επίδειξη.Κ

 

Κεντρική φωτογραφία: @anthonyrubio01/Instagram 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada