Home / Family  / Ο Ελβετικός θίασος Mummenschanz έρχεται στο θέατρο Παλλάς!

Ο Ελβετικός θίασος Mummenschanz έρχεται στο θέατρο Παλλάς!

Mummenschanz

Ο πολυβραβευμένος θίασος Mummenschanz από την Ελβετία γιορτάζει 50 χρόνια και έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, στο θέατρο Παλλάς.

 

Χαρισματικοί καλλιτέχνες, εκπληκτικές χορογραφίες, υπέροχες μάσκες και ευφάνταστες κατασκευές. Ο Ελβετικός θίασος Mummenschanz έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο θέατρο Παλλάς, στο πλαίσιο των εορτασμών των 50 χρόνων από την ίδρυση του. Πρόκειται για το διασημότερο θέατρο μιμικής και παντομίμας στον κόσμο! Την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Μαρτίου, το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μία παιχνιδιάρικη, διαδραστική παράσταση και μία ποιητική εμπειρία για όλες τις ηλικίες.

θέατρο Παλλάς

Οι Mummenschanz ιδρύθηκαν στο Παρίσι το 1972 και εξελίχθηκαν σε μία παγκόσμια πρόταση για το σύγχρονο θέατρο, ξεπερνώντας πολιτισμικά και γλωσσικά όρια. Οι τρεις ιδρυτές, Floriana Frassetoo, Andres Bossard και Barnie. Schürch κατέκτησαν τον κόσμο χωρίς να πουν ούτε μία λέξη, χρησιμοποιώντας τον κόσμο χωρίς να πουν ούτε μία λέξη. Για να τιμήσει την επέτειο τις ίδρυσης τους, η Floriana Frassetto, η ποιήτρια της σιωπής, δημιούργησε μία παραγωγή που θα μεταφέρει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του θιάσου! Mummenschanz

θέατρο Παλλάς

Εισιτήρια για τις δύο παραστάσεις θα βρείτε εδώ.

Συντελεστές:
Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Floriana Frassetto Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Floriana Frassetto 
Φωτισμοί: Jan Maria Lukas
Παραγωγή: Marc Reinhardt

Ερμηνευτές:
Sarah Lerch, Tess Burla, Kevin Blaser, Floriana Frassetto, Manuel Schunter

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.