Home / Fashion  / Η Hailey Bieber επιβεβαιώνει ότι τα jorts είναι και φέτος τάση!

Η Hailey Bieber επιβεβαιώνει ότι τα jorts είναι και φέτος τάση!

jorts

When it comes to making trends, Hailey Bieber is an expert! Η fashionista φόρεσε jorts με δύο φανταστικούς τρόπους και επιβεβαίωσε ότι θα είναι trend και φέτος!

Εδώ και δύο- τρία χρόνια η Hailey Bieber, ως ένα από τα πιο πετυχημένα σύγχρονα fashion icons, καθορίζει τάσεις με ένα μόνο post, με μία μόνο εμφάνιση. Από nail trends και tips για skincare, μέχρι και τις fashion τάσεις της κάθε εποχής. Οι τελευταίες εμφανίσεις της επιβεβαίωσαν την επιστροφή ενός item που μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενες. Τα jorts είναι το πιο ευκολοφόρετο και stylish κομμάτι αυτού του καλοκαιριού.

 

 

Πρόκειται για τα διαχρονικά και all time favorites jeans shorts με μία μικρή αλλαγή, που τα κάνει ακόμα πιο άνετα. Τα jorts είναι μακρύτερα σε μήκος και θυμίζουν βερμούδες. Κάτι που εξυπηρετεί ένα ακόμα trend που κυριαρχεί αυτό το έτος που δεν είναι άλλο από το Y2K. Όλο και περισσότερα fashion girls υιοθετούν αυτήν τη τάση και εμείς θα ακολουθήσουμε σίγουρα! Μπορούν να φορεθούν από το πρωί στο γραφείο, έπειτα στην απογευματινή σας βόλτα, αλλά και στη βραδινή σας έξοδο, σε loose ή tight γραμμή. Ανάλογα με το styling είναι ιδανικά για κάθε περίσταση!

 

 

Συνδυάστε τα με T-shirts, tank tops, girly crop tops, λινά πουκάμισα και vests! Και φυσικά είναι τέλειο match με όλα τα καλοκαιρινά σας παπούτσια! Για τις βόλτες στην πόλη προτείνουμε sneakers και άνετα σανδάλια. Αν επιλέξτε μία jean βερμούδα για το γραφείο κάντε ένα upgrade με sling backs και strapped σανδάλια. Όσον αφορά στο night out σας, στην πόλη ή το νησί, επιλέξτε mules ή high heels sandals! Επενδύστε σε κομμάτια πασπαρτού, άνετα και stylish, που θα σας λύσουν τα χέρια με τον πιο fashionable τρόπο!

 

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.