Home / Fashion  / Τα boho φορέματα που θα φορέσουμε αυτό το καλοκαίρι

Τα boho φορέματα που θα φορέσουμε αυτό το καλοκαίρι

Τα boho
Τα boho looks είναι απόλυτα συνδεδεμένα με το καλοκαίρι και αυτό δεν είναι τυχαίο, καθώς αποπνέουν μία αίσθηση ανεμελιάς και ελευθερίας. Ανακάλυψε τα πιο ιδιαίτερα bohemiam φορέματα, προκειμένου να υιοθετήσεις την ανέμελη boho αύρα που αναζητάς για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις!

 

Ανάλαφρες γραμμές, χρώματα, crochet και κεντητά υφάσματα, καθώς και ιδιαίτερα prints.είναι όλα αυτά τα στοιχεία που κάνουν τα boho φορέματα να κυριαρχούν στην καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα. Ιδανικά για κάθε στιγμή της ημέρας, από το πρωί στο γραφείο.μέχρι και το βράδυ στα ραντεβού, τα φορέματα σε αυτό το στυλ δίνουν έναν ανέμελο αέρα, ο οποίος μάς προετοιμάζει για τις διακοπές μας και μάς βάζει στο απόλυτο summer mood. Η αίσθηση ελευθερίας των bohemiam dresses, σε συνδυασμό.με τις περίτεχνες πλεξούδες, τα μεγάλα και ιδιαίτερα αξεσουάρ,.αλλά και τα φλατ σανδάλια.θα γίνουν ο καλύτερος φίλος σου για τη σεζόν που διανύουμε.

 

Ανακάλυψε, παρακάτω, μερικά από τα πιο ιδιαίτερα φορέματα, που θα σου δώσουν την boho διάθεση που αναζητάς, είτε στην πόλη είτε στις διακοπές σου!

 

Φόρεμα έθνικ μάξι με άνοιγμα στη μέση, Access Fashion

Τα boho

 

Μίνι εμπριμέ φόρεμα με έξω του ώμους, BSB

 

Μίντι-μάξι φόρεμα με κέντημα και λαιμόκοψη V από 100% βαμβάκι, Marks & Spencer

 

Μίντι φόρεμα από μείγμα λινού με κεντημένες λεπτομέρειες, Massimo Dutti

Τα boho

 

Μίντι φόρεμα με floral σχέδιο, Zara

Μαύρο μάξι φόρεμα, Mango

Τα boho

Κεντρική φωτογραφία: @lisadanielle

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada