Home / Beauty  / Η Estée Lauder συνεργάζεται με τη σχεδιάστρια μόδας Shuting Qiu

Η Estée Lauder συνεργάζεται με τη σχεδιάστρια μόδας Shuting Qiu

Η Estée Lauder
Η Estée Lauder συνεργάζεται με τη σχεδιάστρια μόδας Shuting Qiu και παρουσιάζει μία limited edition συλλογή, εμπνευσμένη από την κλασική κινεζική τέχνη.

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Estée Lauder συνεργάζεται με σχεδιαστή μόδας από την Κίνα. Τον περασμένα Απρίλιο, το beauty brand ένωσε τις δυνάμεις του με τον Feng Chen Wang, λανσάροντας μία limited edition συλλογή, εμπνευσμένη από την Κίνα. Προκειμένου να επεκταθεί ακόμα περισσότερο στην Ασία, το beauty brand συνεργάζεται με τη fashion designer Shuting Qui,.γνωστή για τα χαρακτηριστικά, ζωηρά μοτίβα λουλουδιών της, τα οποία περιπλέκει μαζί με διάφορα στοιχεία της κινεζικής παράδοσης. Η συλλογή περιλαμβάνει συνολικά τέσσερα προϊόντα-.ένα ρουζ, μία παλέτα σκιών και δύο αποχρώσεις κραγιόν- τα οποία αποπνέουν τη ρομαντική αισθητική της Qiu.

Η συλλογή αναφέρθηκε στην παραδοσιακή κινέζικη ταπετσαρία σε.συνδυασμό με τη δική μου σχεδιαστική γλώσσα για να αναδείξει τα χαρακτηριστικά της γυναίκας Shuting Qiu, η οποία είναι τολμηρή αλλά ευαίσθητη, δυναμική αλλά ρομαντική,.δυνατή αλλά και χαρούμενη”, ανέφερε η σχεδιάστρια σχετικά με τη συνεργασία. “Είχα αρκετή δημιουργική ελευθερία, δουλεύοντας για αυτήν τη συνεργασία. Μερικά από τα σχέδιά μου υλοποιήθηκαν σε 3D – συμπεριλαμβανομένων των κραγιόν με τα ανάγλυφα λουλούδια.και τα κεντήματα στη συσκευασία της παλέτας σκιών ματιών”.

 

 

Η συνεργασία έχει ήδη λανσαριστεί στην Κίνα, ενώ αναμένεται να.κυκλοφορήσει παγκόσμια λίγες ημέρες πριν την Ημέρα της Γυναίκας.

 

 

Κεντρική φωτογραφία: @shutingqiu/Instagram 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada