Home / Beauty  / Βραδινό skincare: Πώς θα ξυπνήσετε με λαμπερή επιδερμίδα!

Βραδινό skincare: Πώς θα ξυπνήσετε με λαμπερή επιδερμίδα!

Βραδινό skincare

Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται. Πώς θα είναι η επιδερμίδα σας σε τέλειο mood; Με το κατάλληλο βραδινό skincare!

 

Πολλά πράγματα της επόμενης ημέρας εξαρτώνται από το πώς θα κοιμηθούμε. Η διάθεσή, η ενέργεια, αλλά και το πώς θα τα πάμε στη δουλειά μας. Ο ποιοτικός ύπνος επηρεάζει όλα τα παραπάνω και όπως είναι φυσικό το βραδινό skincare θα επηρεάσει την κατάσταση της επιδερμίδας μας. Όσο σημαντική είναι η περιποίηση το πρωί, το ίδιο σημαντική είναι και το βράδυ. Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε για να έχουμε μια λαμπερή επιδερμίδα το πρωί;

Φυσικά ξεκινάμε με καλό ντεμακιγιάζ και καθαρισμό. Αφαιρούμε καλά το μακιγιάζ και με το cleanser “βγάζουμε” από την επιδερμίδα μας όσα υπολείμματα ή ρύπους υπάρχουν, απελευθερώνοντας τους πόρους. Αν δείτε ότι υπάρχει κάποιο πρήξιμο ή φλεγμονή μπορείτε να κάνετε και κρυοθεραπεία, με πάγο. Στη συνέχεια ήρθε η σειρά του toner για ενυδάτωση, λάμψη και ένα μικρό reset της επιδερμίδας. Εφαρμόζουμε κρέμα ματιών και έπειτα μία πλούσια ενυδατική και έχουμε τελειώσει με τα βασικότερα βήματα.

Ωστόσο, τα ενεργά συστατικά είναι αυτά που θα κάνουν τη διαφορά και που πρέπει να εφαρμόζονται στο βραδινό skincare. Ρετινόλη, νιασιναμίδη και βιταμίνη C δρουν στον επιδερμικό φραγμό και κάνουν το θαύμα τους. Για το τέλος, αφήστε τις ενυδατικές μάσκες ή τα έλαια που θα χαρίσουν αυτό το υγιές glowing που αναζητείτε!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.