Home / Beauty  / Η Estée Lauder συνεργάζεται με τον σχεδιαστή Feng Chen Wang

Η Estée Lauder συνεργάζεται με τον σχεδιαστή Feng Chen Wang

Estée

Η καινούργια συλλογή της Estée Lauder είναι εμπνευσμένη από την.Ασιατική κουλτούρα, μέσα από τη συνεργασία με τον designer Feng Chen Wang.

 

Η Estée Lauder ενώνει τις δυνάμεις της με τον Κινέζο fashion designer, Feng Chen Wang, για μία ολοκαίνουργια limited edition make up collection. Γιορτάζοντας τα αναμφισβήτητα επιτεύγματα των Κινέζων γυναικών που σπάνε τα όρια, η συλλογή περιλαμβάνει μερικά από τα best selling products του brand. Για παράδειγμα το Pure color lipstick, το Double wear soft glo matte cushion, κ.ά. Η ανανέωση των προϊόντων έγινε μέσα από την αξιοποίηση της signature αισθητικής του σχεδιαστή.

 

 

Με πηγές έμπνευσης τα μπαμπού, τα βουνά και τους φοίνικες, η συλλογή επιδιώκει να ζωντανέψει τις ιδέες του Wang. Η καινούργια συλλογή της Estée Lauder βασίστηκε στο παραδοσιακό κινέζικο στυλ, φέρνοντας κοντά ένα νέο κοινό. Σύμφωνα με τον σχεδιαστή, ο φοίνικας συμβολίζει ένα ταξίδι εκ νέου ανακάλυψης, ενώ το μπαμπού αντιπροσωπεύει την επιμονή και την προσπάθεια.

 

Feng Chen Wang

 

Τα βουνά λειτουργούν ως μεταφορά για το ταξίδι της ζωής και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε. Ο σχεδιαστής αναφέρει ότι η πιο εμβληματική απόχρωση στις σκιές είναι αυτή του μωβ. Το συγκεκριμένο χρώμα μεταφέρει το νεανικό πνεύμα και είναι πολύ σημαντικό στην κινέζικη κουλτούρα. Αντιπροσωπεύει τα δικαιώματα, την υπερηφάνεια και τους καλούς οιωνούς. Ανακαλύψτε την εντυπωσιακή συλλογή στο official site.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.