Home / Men  / Η Dior σε προσκαλεί σε μία ρομαντική απόδραση

Η Dior σε προσκαλεί σε μία ρομαντική απόδραση

Η νέα καλοκαιρινή συλλογή της Dior μάς ταξιδεύει στη γενέτειρα του εμβληματικού ιδρυτή του οίκου, μέσα από μία φρέσκια καμπάνια, γεμάτη ρομαντισμό.

 

Αντλώντας έμπνευση από τη φύση, ο Creative Director της Dior, Kim Jones, μας προσκαλεί σε ένα συναρπαστικό ταξίδι πίσω στον χρόνο,.σε μία ρομαντική ύπαιθρο του παρελθόντος, έχοντας ως φόντο τη γενέτειρα του Christian Dior, την Granville.

 

dior

dior

 

Πέρα από την αγάπη του Dior για τη φύση, η καμπάνια ζωντανεύει την πρωτοποριακή φαντασία του Bloomsbury Group, μίας ομάδας ριζοσπαστικών Άγγλων καλλιτεχνών, που δραστηριοποιήθηκε κατά το πρώτο μισό του 20ου αιώνα, εκφράζοντας πρωτοποριακές για την εποχή τους ιδέες. Φύση και τέχνη έρχονται να ταιριάξουν αρμονικά με τη νέα καμπάνια,.δημιουργώντας ένα παραμυθένιο σκηνικό, κατάλληλο για τα items της νέας συλλογής.

 

dior

dior

 

Κάθε τολμηρή σιλουέτα της καμπάνιας περιπλέκει την κομψότητα της υψηλής ραπτικής,.με τη λειτουργικότητα της υπαίθριας ένδυσης, συνδυάζοντας, έτσι, την κληρονομιά του οίκου,.με τη νεωτερικότητα και τη σύγχρονη περιπέτεια. Εξάλλου, ο Kim Jones επεδίωξε να προσαρμόσει τη νέα συλλογή στις απαιτήσεις.που προστάζουν οι σύγχρονες τάσεις της πρακτικότητας στην γκαρνταρόμπα,.χωρίς, όμως, να απομακρυνθεί από την ποιότητα που πρεσβεύει ο οίκος.

 

 dior

 

Η συλλογή περιλαμβάνει ρούχα, καπέλα, τσάντες και παπούτσια,.ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν οι παλ αποχρώσεις του ροζ, καθώς και οι μπεζ χρωματισμοί.

 

Ανακαλύψτε τη νέα καλοκαιρινή καμπάνια της Dior στην επίσημη ιστοσελίδα του οίκου.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada