Home / Men  / Το lookbook της H&M είναι ο απόλυτος οδηγός του σύγχρονου styling

Το lookbook της H&M είναι ο απόλυτος οδηγός του σύγχρονου styling

HM lookbook
Η H&M παρουσιάζει το νέο της ανοιξιάτικο lookbook, προτείνοντας μία fluid προσέγγιση στο ανδρικό styling, με έναν συνδυασμό σύγχρονων trends και παλαιότερων δεκαετιών.

 

Όλες οι τάσεις της νέας σεζόν βρίσκονται μέσα στην πολυαναμενόμενη κολεξιόν της H&M,.με ένα σύγχρονο lookbook να δίνει έμπνευση, αποτελώντας τον απόλυτο οδηγό styling. Χρώματα, oversized γραμμές και σύγχρονα κοψίματα είναι τα στοιχεία που πρωταγωνιστούν στη νέα πρόταση του brand.

 

 

Καθώς οι τελευταίες τάσεις προστάζουν μία νέα fluid φιλοσοφία στο αντρικό ντύσιμο και styling, η H&M προσεγγίζει την casual και street μόδα, μέσα από προσεκτική επιμέλεια, υμνώντας τη δυναμική της ατομικής έκφρασης,.σε κάθε ξεχωριστό της look. Χρησιμοποιώντας must have και statement items της φετινής ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας,.η νέα συλλογή παρουσιάζει 16 διαφορετικές εμφανίσεις.

 

 

Το εποχιακό lookbook μας εστιάζει σε τρεις διαφορετικές εκφράσεις μόδας,.που θα σας βοηθήσουν να αντλήσετε έμπνευση και να βρείτε το προσωπικό σας στυλ. Ωστόσο, το γενικό θέμα αυτήν την άνοιξη είναι ότι οι σιλουέτες είναι loose και άνετες”, αναφέρει ο Ross Lydon, επικεφαλής σχεδιασμού της H&M Man.

 

Το αποτέλεσμα της ανοιξιάτικης συλλογής είναι μία ανάμειξη διάφορων τάσεων και δεκαετιών,.που έχουν στιγματίσει την ιστορία της μόδας και που βλέπουμε να επιστρέφουν δυναμικά στη σύγχρονη εποχή.

 

H&M

 

Το lookbook κατάφερε να ενσωματώσει τη νοσταλγία της δεκαετίας του ’70, στον απόλυτο μινιμαλισμό του 2020, ενώ οι streetwear εμφανίσεις αντλούν έμπνευση από τη δεκαετία του ’90, καθώς και από την τάση του Y2K, εντάσσοντας το στοιχείο του preppy varsity look. Από την άλλη, τα everyday looks βασίζονται στη λειτουργικότητα, καθώς ακολουθούν τη φιλοσοφία της χρηστικής μόδας,.συνδυάζοντας το κλασικό workwear με σύγχρονα υλικά και υφάσματα.

 

www.hm.com

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada