Home / Men  / Η Havaianas συνεργάζεται με τη Maison Kitsuné

Η Havaianas συνεργάζεται με τη Maison Kitsuné

Havaianas
Maison Kitsuné και Havaianas συνεργάζονται για μία νέα συλλογή που συνδέει την ιαπωνική κουλτούρα με την ανεμελιά της Βραζιλίας.

 

Μία ανάσα πριν κάνουμε τις πρώτες βουτιές μας στη θάλασσα, το brand-συνώνυμο με το καλοκαίρι παρουσιάζει τη νέα του συνεργασία. Η Havaianas ενώνει τις δυνάμεις της με το ιαπωνικό brand Maison Kitsuné,.με μία καμπάνια που μάς ταξιδεύει στην πιο ανέμελη εποχή του χρόνου. Η Maison Kitsuné δημιουργήθηκε το 2002 από τους Gildas Loaëc και Masaya Kuroki και προσφέρει μια μοναδική,.εμπνευσμένη Art de Vivre, συνδυάζοντας μόδα (Maison Kitsuné), μουσική (Kitsuné Musique) και καφέ (Café Kitsuné).

 

Η Havaianas έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομά της με τη θάλασσα και το καλοκαίρι, φέρνοντας στο μυαλό μας αναμνήσεις από την πιο ανέμελη εποχή του χρόνου. Για τη νέα της συλλογή, το βραζιλιάνικο brand συνεργάζεται με τη Maison Kitsuné. Μαζί, δημιουργούν μία σειρά από unisex σαγιονάρες, συνδυάζοντας ιαπωνικά έργα τέχνης με τον χαλαρό τρόπος ζωής της Νότιας Αμερικής.

 

Havaianas

Maison Kitsuné

 

Η συνεργασία προσπάθησε να περικλείσει όλη την ουσία του καλοκαιριού. Σε όλα τα κομμάτια της συλλογής, τα τροπικά νησιά, τα κύματα, αλλά και οι αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος ζωντανεύουν και.γίνονται πρωταγωνιστικό στοιχείο,.διοχετεύοντας την αίσθηση του ατελείωτου καλοκαιριού. Σε όλα τα κομμάτια της συλλογής, τα τροπικά νησιά, τα κύματα,.αλλά και οι αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος ζωντανεύουν και γίνονται πρωταγωνιστικό στοιχείο,.διοχετεύοντας την αίσθηση του ατελείωτου καλοκαιριού.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada