Home / Beauty  / Η Chanel εκσυγχρονίζει την all time classic λάμψη των εορτών

Η Chanel εκσυγχρονίζει την all time classic λάμψη των εορτών

Chanel
Η Chanel, παραμένοντας πιστή στα κλασικά χρώματα των εορτών, κυκλοφορεί τη νέα της Holiday Collection,.που αναδεικνύει την εμβληματική λάμψη των Χριστουγέννων, εκσυγχρονίζοντας το all time classic glam του εορταστικού μακιγιάζ. 

 

Η Chanel Beauty αγαπά να αναδεικνύει τη γυναικεία λάμψη, μέσα από τις beauty συλλογές της. Το πάθος αυτό αποδεικνύει και με τη φετινή της εορταστική make up collection, μέσα από την οποία το κλασικό μακιγιάζ των εορτών εκσυγχρονίζεται, διατηρώντας την all time classic ματιά του οίκου για το μακιγιάζ. Το κύριο στοιχείο της συλλογής είναι η αντίθεση, την οποία φανερώνει η χρωματική παλέτα που πρωταγωνιστεί στη Holiday Collection. Αυτή η λαμπερή παλέτα χρωμάτων δημιουργεί διακριτικά παιχνίδια φωτός, μέσα από μία σειρά από πλούσιες αποχρώσεις. Όλα αυτά τα στοιχεία συνεργάζονται αρμονικά, με σκοπό να δημιουργήσουν μια μυστηριώδη και μαγνητική εμφάνιση.

 

Chanel

 

Η νέα συλλογή της Chanel μάς παρουσιάζει το limited edition Éclat Lunaire. Ίσως και το πιο κομψό κομμάτι της συλλογής, η νέα πούδρα είναι σχεδιασμένη να κάνει ένα απαλό contouring, χαρίζοντας μία σατινέ όψη στην επιδερμίδα. Επάνω στο προϊόν είναι σκαλισμένο το ανάγλυφο του εμβληματικού αρώματος N°5 . Η νέα πούδρα διατίθεται σε δύο αποχρώσεις.

Για τη νέα συλλογή, η Chanel δίνει στα iconic Les 4 Ombres μία ανανεωμένη εορταστική διάθεση. Η Ombres De Lune διαθέτει 4 αποχρώσεις, οι οποίες συνδυάζουν σατινέ, matte και περλέ υφές, με σκοπό να δημιουργήσουν ένα βαθιά μυστηριώδες βλέμμα.

Chanel

Παράλληλα, οι νέες αποχρώσεις στα κραγιόν είναι αποκλειστικά σχεδιασμένες για να προσδώσουν το απόλυτο mood των εορτών. Αυτές οι ζεστές αποχρώσεις του κόκκινου, σε συνδυασμό με μία ελαφριά σατινέ απόδοση, δημιουργούν το κατάλληλο κραγιόν για τα Χριστούγεννα,.ξεφεύγοντας από τις βαριές, matte υφές.

Τέλος, η παλέτα Duo Lumière προσφέρει 2 διάφανες φόρμουλες, σε μορφή gel, σε χρυσαφί και χάλκινους τόνους. Αυτές οι 2 αποχρώσεις έχουν δημιουργηθεί με σκοπό να τονίσουν τα φρύδια και τις βλεφαρίδες, χαρίζοντας στα μάτια βάθος και λάμψη.

Chanel

Ανακαλύψτε τη νέα Holiday Collection της Chanel στην επίσημη ιστοσελίδα του οίκου.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada