Home / Beauty  / Η Bobbi Brown Holiday collection φέρνει την εποχή της λάμψης!

Η Bobbi Brown Holiday collection φέρνει την εποχή της λάμψης!

Bobbi Brown Holiday

Αφεθείτε στο πνεύμα των γιορτών, ανακαλύπτοντας την Bobbi Brown Holiday collection για τα φετινά Χριστούγεννα!

 

Η εποχή της λάμψης έφτασε! Ντυθείτε γιορτινά, βγείτε και απολαύστε μοναδικές και γιορτινές στιγμές! Η Bobbi Brown Holiday collection είναι γεγονός και σας καλεί να αφεθείτε στο πνεύμα των γιορτών. Χαρίστε μοναδικά δώρα ομορφιάς και αποκαλύψτε την πιο λαμπερή του εαυτού σας! Τι περιλαμβάνει η ολοκαίνουργια και φανταστική συλλογή; Luxe eye & cheek palettes. Φωτεινές αποχρώσεις επιλεγμένες από εξειδικευμένους make up artists της Bobbi Brown για eye looks που θα μαγέψουν!

 

 

Το best seller highlighter του beauty brand είναι mut have! Στη Bobbi Brown Holiday καμπάνια θα ανακαλύψετε την highlighting πούδρα σε pink glow απόχρωση, η οποία γλιστράει πάνω στην επιδερμίδα. Προσφέρει ένα λαμπερό και φωτεινό αποτέλεσμα που θα εντυπωσιάσει! Το Luxe Lip Color προσφέρει κρεμώδες, ενυδατικό και πλήρως καλυπτικό χρώμα στην πιο Luxe εκδοχή του, όλα σε limited-edition εορταστικές συσκευασίες.

 

Εκτός από τα παραπάνω προιόντα προσφέρονται και holiday sets. Το Extra Indulgence Skincare set προσφέρει διπλή δόση ενυδάτωσης! Με το Celebrate lashes mascara set θα απογειώσετε τις βλεφαρίδες σας! Τέλος, το Out all night mini long wear cream shadow set περιλαμβάνει quick sticks θα ένα εύκολο eye look που διαρκεί 24 ώρες. Μπείτε στο official site και ανακαλύψτε την υπέροχη συλλογή!

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.