Home / Beauty  / Τα beauty secrets που ορκίζεται η Ana de Armas

Τα beauty secrets που ορκίζεται η Ana de Armas

Η ηθοποιός Ana de Armas συνδέει το make up και τη skin care ρουτίνα με τον εσωτερικό μας κόσμο.

 

Το φλογερό bond girl Ana de Armas είναι ένα από τα next big things του Hollywood, η οποία έχει κερδίσει τις εντυπώσεις χάρη στο υποκριτικό της ταλέντο και την αψεγάδιαστη ομορφιά της. Πέρυσι ορίστηκε και ως brand ambassador της Estée Lauder και σήμερα αποφασίζουμε να κάνουμε ένα ταξίδι ομορφιάς στα δικά της μυστικά μακιγιάζ και περιποίησης.

 

 

Σύμφωνα με την ίδια, όλα ξεκινάνε από το μέσα μας και τη ψυχολογία μας. Οφείλουμε να αγαπήσουμε το δέρμα μας όπως είναι και να ευχαριστιόμαστε τη ρουτίνα περιποίησης μας. Η πραγματική ομορφιά πηγάζει από μέσα μας και μόνο αν θελήσουμε να αλλάξουμε για εμάς τους ίδιους θα δούμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε.

 

 

 

Η ηθοποιός δεν αφιερώνει πολύ χρόνο, αλλά φροντίζει να είναι ποιοτικός. Ξεκινάει με πολύ νερό και cleanser, serum και αντηλιακό. Πριν κοιμηθεί καθαρίζει το πρόσωπο της, βάζει serum, ενυδατική και κρέμα ματιών. Πιστεύει ότι βοηθάει το δέρμα μας ο χρόνος που αφιερώνουμε για χαλάρωση και meditation.

 

 

Όσο αφορά στο καθημερινό της μακιγιάζ επιλέγει πιστά nude και efortless make up. Ρουζ, μάσκαρα, lip balm ή nude κραγιόν και συχνά γήινες αποχρώσεις στα μάτια. Για πιο glamour εμφανίσεις προσθέστε μία cat γραμμή eyeliner και ένα lipstick σε μπορντό ή κόκκινο.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.