Home / Beauty  / Η νέα Bold Look Collection της D&G φέρνει την άνοιξη στο βλέμμα

Η νέα Bold Look Collection της D&G φέρνει την άνοιξη στο βλέμμα

Bold Look Collection
Ανακαλύψτε τις ζωηρές αποχρώσεις της νέας Bold Look Collection της Dolce&Gabbana, που περιλαμβάνει την παλέτα σκιών Eye Dare You! και τα eyeliners That’s My Line!

 

H Dolce&Gabbana φέρνει την άνοιξη στο βλέμμα μας με τη νέα exclusive makeup συλλογή Bold Look Collection, και μας προσκαλεί να δημιουργήσουμε τα πιο φωτεινά και bold makeup looks. H συλλογή περιλαμβάνει την παλέτα σκιών Eye Dare You! και τα αδιάβροχα eyeliners That’s My Line! σε 7 ζωηρές αποχρώσεις, που θα δώσουν ένταση στα ανοιξιάτικα makeup looks μας.

 

colors Bold Look Collection by D&G

 

Eye Dare You!

Η παλέτα Eye Dare You! διαθέτει 12 σκιές ματιών με μεγάλη διάρκεια,.υψηλή απόδοση χρώματος και σταθερότητα. Ενσωματωμένη σε μια κομψή συσκευασία με μονόγραμμα σε μαύρο και χρυσό,.εμπνευσμένη από την τσάντα με το λογότυπο της DG,.αυτή η παλέτα μάς προσκαλεί να ενισχύσουμε τη δημιουργικότητά μας με ατελείωτα makeup looks. Η συσκευασία διαθέτει επίσης αποσπώμενη αλυσίδα, καθρέφτη και απλικατέρ με διπλή άκρη και αποτελεί μια κομψή προσθήκη στο τσαντάκι μακιγιάζ μας.

 

Eye Dare You

 

That’s My Line!

Τα αδιάβροχα eyeliners That’s My Line!, διάρκειας 24 ωρών, έχουν ελεγχθεί σχολαστικά για να είναι ανθεκτικά στη μουτζούρα, την υγρασία και τις εκκρίσεις των ματιών. Διαθέτουν μύτη από τσόχα, φιλική ακόμα για αρχάριους,.ειδικά σχεδιασμένη για ακριβή και ελεγχόμενη εφαρμογή,.που μας επιτρέπει να δημιουργούμε λεπτές και ακριβείς γραμμές ή έντονες και ελεγχόμενες πινελιές. Οι επτά ζωηρές αποχρώσεις είναι ιδανικές για να δώσουμε χρώμα στα μάτια και να πειραματιστούμε με το μοναδικό μας στιλ!

 

Thats my line

 

Ανακαλύψτε τη νέα Bold Look Collection της Dolce&Gabbana εδώ.

 

[email protected]

“I must be a mermaid, Rango. I have no fear of depths and a great fear of shallow living.” Anais Nin