Home / Good Life  / Art & Culture  / Η Μιρέλα Πάχου ταξιδεύει με τη μουσική της!

Η Μιρέλα Πάχου ταξιδεύει με τη μουσική της!

Μιρέλα Πάχου

Η Μιρέλα Πάχου ξεκίνησε την καλοκαιρινή της περιοδεία! Σε ποια στάση θα τραγουδήσετε μαζί της; Δείτε το ολοκληρωμένο πρόγραμμά της!

Η Μιρέλα Πάχου μάς προσκαλεί σε ένα καλοκαιρινό ξεφάντωμα γεμάτο κέφι και χορό! Παρέα με το ακορντεόν της, τα τραγούδια της και μία εξαιρετική μπάντα ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο και μας υπόσχεται υπέροχες καλοκαιρινές βραδιές! Ερμηνεύει κομμάτια από την προσωπική της δισκογραφία- Μιρέλα, Εδώ θα μείνω, Λίγο Χρώμα, Τα τυχερά τριφύλλια- αλλά και ιδιαίτερες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών- Χορέψτε- Χορέψτε, Σου μιλώ και κοκκινίζεις και Αερικό.

 

 

Δείτε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα των καλοκαιρινών συναυλιών της!

 

Παρασκευή 30 Ιουνίου: Αθήνα/GazarteΚινηματογραφικά ντουέτα με τον Αδάμ Τσαρούχη Παρασκευή 30 Ιουνίου: Αθήνα/Gazarte – “Κινηματογραφικά ντουέτα” με τον Αδάμ Τσαρούχη

Τετάρτη 12 Ιουλίου: Καστοριά

Τετάρτη 19 Ιουλίου: Ζάκυνθος

Κυριακή 6 Αυγούστου: Λουτράκι

Τετάρτη 16 Αυγούστου: Πάρος

Πέμπτη 17 Αυγούστου: Βάρδα Ηλείας

Κυριακή 27 Αυγούστου: Ρόδος

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου: Πάτρα – Αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου: Αθήνα/Μαρούσι – Κινηματογραφικά ντουέτα με τον Αδάμ Τσαρούχη και Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου: Αθήνα/Ίλιον – Αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου: Λευκωσία Κύπρου

 

Είχαμε τη χαρά να τα πούμε μαζί της πριν ξεκινήσει την καλοκαιρινή της περιοδεία! Διαβάστε τη συνέντευξή της εδώ.

 

Το πρόγραμμα πρόκειται να ανανεωθεί, με νέους σταθμούς. Stay tuned! Το πρόγραμμα πρόκειται να ανανεωθεί, με νέους σταθμούς. Stay tuned!

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.