Home / Fashion  / Εντυπωσιακή αυλαία για τον fashion month

Εντυπωσιακή αυλαία για τον fashion month

Ολοκληρώθηκε και αυτός ο fashion month για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023. Ποια ήταν τα τελευταία shows;

 

Ένας μήνας γεμάτος μόδα, στυλ, supermodels, glam και στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες στον χρόνο. Την τελευταία μέρα της Paris Fashion Week τρεις από τους μεγαλύτερους οίκους έδωσαν ένα φανταστικό φινάλε! Chanel, Miu Miu και Louis Vuitton! Ας δούμε τι δημιούργησε το κάθε fashion brand!

 

Chanel SS23

H Virginie Viard εμπνεύστηκε από την ταινία Last Year in Marienbad και υποκινήθηκε από την ίδια την ουσία της γοητείας. Σε αυτήν τη συλλογή εξερεύνησε την ελευθερία της γυναίκας, μέσα από την κίνηση και την έκφραση. Δημιούργησε ένα γοητευτικό κολάζ με όλα τα σύμβολα του γυναικείου στυλ, από κάθε ηλικία. Η collection επικεντρώθηκε στον αισθησιασμό δίνοντας έμφαση στη φυσικότητα, τη νεότητα και την απλότητα. Μαζί με το show κυκλοφόρησε και ένα φανταστικό και ατμοσφαιρικό film με την Kristen Stewart να απογειώνει τα καινούργια κομμάτια της σχεδιάστριας.

 

 

Louis Vuitton SS23

Ο Nicolas Ghesquière παρουσίασε μία more is more συλλογή, γεμάτη υπερβολές. Τα περισσότερα κομμάτια ήταν oversized, αλλά κατάφεραν, την ίδια στιγμή, να αποπνέουν μία έντονη θηλυκότητα, μέσα από sexy και παιχνιδιάρικες σιλουέτες. Φουσκωτοί γιακάδες, τεράστιες τσάντες, illustrations, mini γραμμές, πέρλες, leather jackets, γιλέκα και σιφόν φορέματα. Ο σχεδιαστής δημιούργησε μία larger than life συλλογή!

 

Miu Miu SS23

Η νέα Miu Miu collection δεν έκρυβε εκπλήξεις, δεν ήταν τολμηρή. Η Miuccia Prada αποφάσισε να κινηθεί σε ασφαλείς δρόμους, μέσα από τη συγχώνευση ανδρικών και γυναικείων κομματιών. Δεδομένης της τεράστιας επιτυχίας του iconic mini set, η συλλογή δε μπορούσε να μην αναδείξει και πάλι το sexy preppy look. Ο οίκος εξερεύνησε τη ψηφιακή πραγματικότητα, μέσα από το σκηνικό και την ατμόσφαιρα του show, και προσέφερε μία εναλλακτική προσέγγιση.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.