Home / Family  / Η Αθήνα σάς προσκαλεί σε φανταστικές παιδικές αποκριάτικες εκδηλώσεις!

Η Αθήνα σάς προσκαλεί σε φανταστικές παιδικές αποκριάτικες εκδηλώσεις!

Γιορτάστε τις απόκριες στην Αθήνα με τον καλύτερο τρόπο, μέσα από τις φανταστικές παιδικές αποκριάτικες εκδηλώσεις που τρέχουν αυτές τις ημέρες!

 

Καταφτάνει το τριήμερο των Αποκριών! Πολλοί θα ταξιδέψουν σε ελληνικές πόλεις για να γιορτάσουν ξέφρενα το ελληνικό καρναβάλι! Ακόμα και η Θεσσαλονίκη και η Αθήνα δεν έχουν ξακουστά καρναβάλια δε σημαίνει ότι δε θα γιορτάζουν όπως πρέπει. Οι δύο πόλεις έχουν ετοιμάσει πλούσιο πρόγραμμα για τους μικρούς μας φίλους! Και αφού ανακαλύψαμε τις φανταστικές παιδικές αποκριάτικες εκδηλώσεις της πόλης μας, ήρθε η στιγμή να δούμε τι προσφέρει η πρωτεύουσα!

 

Αποκριάτικο ξεφάντωμα στο Paradise Park για παιδιά έως 11 ετών. Κατασκευή αποκριάτικης μάσκας και χαρταετού, χορός, τραγούδι και συμμετοχή σε αθλητικά και ψυχαγωγικά προγράμματα και έθιμα του Καρναβαλιού. 26/02 

 φανταστικές παιδικές αποκριάτικες

 

Ολοήμερο party στην Τεχνόπολη για μικρούς και μεγάλους! Εκπαιδευτικά προγράμματα και δράσεις, μουσικές συναυλίες, djs και πολύ χορός! 25/02

 

Party Φαμίλια με τους Burger Project! Όλη η οικογένεια γιορτάζει τις Απόκριες στο six d.o.g.s παρέα με τις επιτυχίες των Burger! 26/02

 φανταστικές παιδικές αποκριάτικες

 

Το γαϊτανάκι της Αποκριάς στο θέατρο Μορφές Έκφρασης– Μία αγαπημένη αποκριάτικη παράσταση των μικρών παιδιών επέστρεψε για ακόμα μία χρονιά! 26/02

 

Αποκριάτικα εργαστήρια στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης. Βιωματικά εργαστήρια για παιδιά από 0 έως 6 ετών! Αναλυτικό πρόγραμμα εδώ. 

 φανταστικές παιδικές αποκριάτικες

 

Εκπαιδευτικά προγράμματα στο κέντρο πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος”– Το σαββατοκύριακο της Αποκριάς διοργανώνονται θέατρα, παιχνίδια και ένα κυνήγι θησαυρού!

 

Αποκριάτικα παιχνιδομπερδέματα στο Κινηματοθέατρο Δαναός– Μία αποκριάτικη παιδική κωμωδία για παιδιά έως 12 ετών.

 φανταστικές παιδικές αποκριάτικες

 

Πέρα από τις παραπάνω φανταστικές παιδικές αποκριάτικες εκδηλώσεις, οι Δήμοι Ζωγράφου, Αιγάλεω, Καισαριανής, Ίλιον, Περιστέρι, Αγίας Βαρβάρας, Καλλιθέας και Νίκαιας έχουν οργανώσει ξέφρενα parties που δεν πρέπει να χάσετε!

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.