Home / Family  / Παιδικές αποκριάτικες εκδηλώσεις στην πόλη!

Παιδικές αποκριάτικες εκδηλώσεις στην πόλη!

Όλες οι παιδικές αποκριάτικες εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσετε την περίοδο των Αποκριών στη Θεσσαλονίκη!

 

Σε δύο μέρες ξεκινάει η επίσημη έναρξη του Φετινού Καρναβαλιού! Η Τσικνοπέμπτη είναι πολύ κοντά και προετοιμαζόμαστε πυρετωδώς! Σίγουρα οι μικροί απολαμβάνουν περισσότερο αυτήν τη γιορτή, αλλά δε σημαίνει ότι δεν είναι εξίσου διασκεδαστική και για τους μεγάλους. Και αφού οι μικροί μας φίλοι έχουν διαλέξει την αποκριάτικη στολή τους φτάνει η στιγμή που θα την αναδείξουν μέσα από τις εκπληκτικές παιδικές αποκριάτικες εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στη Θεσσαλονίκη!

 

Καρναβάλια σε μπελάδες στο θέατρο Φαργκάνη!

Ένα μοναδικό carnival theatre που έχει τα πάντα! Ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ, face painting, χορό, escape room, μουσική και μία θεατρική παράσταση! Μάλιστα θα υπάρχει και διαγωνισμός καλύτερου κουστουμιού!

Ο ακροβάτης σε νέες περιπέτειες στο θέατρο Σοφούλη

Το διαδραστικό αποκριάτικο show επιστρέφει πλήρως ανανεωμένο. Ένα κεφάτο και θεματικό τσίρκο στήνει το πιο εκπληκτικό πάρτι της πόλης!

 

Αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Νεάπολης- Συκεών

Ο δήμος Νεάπολης- Συκεών έχει οργανώσει ποικίλες και δεκάδες εκδηλώσεις που θα σκορπίσουν χαμόγελα, αισιοδοξία και γιορτινή διάθεση. Δείτε το πρόγραμμα εδώ.

 
Αποκριάτικη παρέλαση & Κούλουμα στα Βασιλικά

Οι καρναβαλιστές στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης ετοίμασαν και πάλι μία μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση με άρματα για την Καθαρά Δευτέρα, όπου θα αναβιώσουν και το παραδοσιακό έθιμο με τον γάμο της Αποκριάς.

 

Τσικνοπέμπτη στον Δήμο Καλαμαριάς

Στις γειτονιές της Καλαμαριάς θα στηθούν ξέφρενες εκδηλώσεις με συναυλίες, χορούς, χορωδίες και φυσικά το έθιμο Φανός και Γαϊτανάκι, για μικρούς και μεγάλους!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.