Home / Family  / Εσείς επιλέξατε αποκριάτικη στολή;

Εσείς επιλέξατε αποκριάτικη στολή;

Οι απόκριες είναι πολύ κοντά και κάθε γονιός επιθυμεί να διαλέξει την καλύτερη αποκριάτικη στολή για το παιδί του! Σας έχω, λοιπόν, τη λύση!

 

Με μία επίσκεψη στα καταστήματα του Mediterranean Cosmos ανακάλυψα τις πιο χαριτωμένες και ευφάνταστες αποκριάτικες στολές για όλες της ηλικίες. Αυτό το Καρναβάλι, δημιουργήστε εμφανίσεις που θα αφήσουν εποχή!

 

Mummy and kids edition!

Η Wednesday Addams ήταν ένα από τα πιο πετυχημένα shows της προηγούμενης χρονιάς. Φορέστε το εμβληματικό φόρεμά της και χορέψτε τον iconic χορό της! Τι θα επιλέξετε, όμως, για τα μικρά σας; Η ολόσωμη στολή Sonik θα χαρίσει στα αγόρια super ταχύτητα! Για τα κορίτσια βρήκα μία φανταστική Unicorn στολή με λαμπάκια που φωσφορίζουν! Όλα αυτά στο κατάστημα Comfuzio!

 

αποκριάτικη στολή Wednesday

Αγόρι: Sonik Σκαντζόχοιρος, Κορίτσι: Unicorn, Στολή ενηλίκων: Wednesday Addams, Comfuzio

 
Call it magic!

Θεατρικές και μαγικές στολές περιμένουν τις μικρές σας στο κατάστημα Lapin House. Ντύστε το κοριτσάκι σας Πριγκίπισσα της Άνοιξης ή Χιονάτη με δύο πραγματικά εντυπωσιακές αποκριάτικες στολές! Προσεγμένες μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, θα κάνουν κάθε μικρή πριγκίπισσα να ζήσει το δικό της παραμύθι!

 

Στολές Χιονάτη και Πριγκίπισσα της Άνοιξης, Lapin House

 

The cutest babies

Βελούδινες bebe στολές από 6-12 μηνών για τις πιο γλυκές εμφανίσεις στο κατάστημα της Prenatal! Η τόσο χαριτωμένη αποκριάτικη στολή της φράουλας θα ξετρελάνει όλον τον κόσμο! Διασκεδάστε με το μωράκι σας αυτό το καρναβάλι!

 

αποκριάτικη στολή Φράουλα

Στολή Φράουλα ηλικίας 6-12 μηνών, Prenatal

 

A yummy costume

Τι πιο πρωτότυπο από μία στολή pizza ή pop corn από το κατάστημα Flying Tiger Copenhagen για τους μικρούς μας φίλους; Θα τραβήξουν όλη την προσοχή, με μία χιουμοριστική και σίγουρα χαριτωμένη εμφάνιση!

 

Στολή pop corn και pizza για μικρά παιδιά, Flying Tiger Copenhagen

 

Super heroes VS princesses

Super ήρωες, πριγκίπισσες και mini χταπόδια στο κατάστημα Μουστάκας. Ο Spiderman είναι από τους δυνατότερους ήρωες και η Rapunzel από τις πιο όμορφες πριγκίπισσες. Αν ψάχνετε μία super χαριτωμένη επιλογή για μωρά, ένα χταπόδι θα κάνει τη διαφορά!

 

αποκριάτικη στολή Μουστάκας

Spider-Man, Rapunzel και χταπόδι, Μουστάκας

 

Spooky season

Φυσικά τις Απόκριες μπορούμε να δημιουργήσουμε και τρομακτικές εμφανίσεις. Διαχρονική επιλογή οι βρικόλακες, τόσο για μικρούς, όσο και για μεγάλους! Στο κατάστημα Claire’s βρήκα την κατάλληλη κάπα!

 

αποκριάτικη στολή Claire's

Κάπα για βρικόλακα, Claire’s

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.