Home / Family  / Δωρεάν διαδικτυακές ομάδες από το “Μαζί για το Παιδί”

Δωρεάν διαδικτυακές ομάδες από το “Μαζί για το Παιδί”

Το Συμβουλευτικό κέντρο “Μαζί για το Παιδί” διοργανώνει δωρεάν διαδικτυακές ομάδες για τους γονείς!

 

Το “Μαζί για το Παιδί”, ένα από τα συμβουλευτικά κέντρα της χώρας, είναι και πάλι εδώ για τους γονείς! Διοργανώνει νέες δωρεάν διαδικτυακές ομάδες με έναν πολύ σημαντικό σκοπό. Να εκπαιδεύσει και να καθοδηγήσει τους γονείς σε πιο αποτελεσματικά μοντέλα γονικής συμπεριφοράς. Με τη βοήθεια των συντονιστών γίνεται διερεύνηση διάφορων εναλλακτικών τρόπων προσέγγισης σε θέματα που δυσκολεύουν τους γονείς. Συνεπώς θα αποκτήσουν καταλληλότερα εργαλεία για την ενίσχυση του ρόλου τους και για την επίτευξη μίας πιο αποτελεσματικής επικοινωνίας ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας.

 

Κάθε μία από τις δωρεάν διαδικτυακές ομάδες έχει ψυχολογικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα, με συγκεκριμένη μεθολογία και διάρκεια 6 εβδομαδιαίων συναντήσεων διάρκειας 1,5 ώρας. Κάθε τρίτη στις 10 για την προσχολική ηλικία, κάθε Παρασκευή στις 10 για την σχολική και κάθε Τετάρτη στις 10 για την εφηβική. Τα μέλη της ομάδας εμπλουτίζουν τις δεξιότητες τους στην αντιμετώπιση πρακτικών, αλλά και συναισθηματικών δυσκολιών και μοιράζονται τις εμπειρίες τους.

 

Για τη συμμετοχή απαιτείται εγγραφή, οι 6 συνεδρίες είναι υποχρεωτικές και είναι δωρεάν. Οι ομάδες έχουν κλειστό χαρακτήρα και δε θα γίνονται συμμετοχές μετά την πρώτη συνάντηση. Για περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο των συνεδριάσεων και τη διαδικασία εγγραφής εδώ: Τηλεφωνική γραμμή 115 25 και email [email protected]

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.