Home / Family  / Το TTcare ανιχνεύει παθήσεις κατοικίδιων μέσα από μία φωτογραφία!

Το TTcare ανιχνεύει παθήσεις κατοικίδιων μέσα από μία φωτογραφία!

TTcare
Το καινοτόμο app TTcare έρχεται να διευκολύνει τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων, ανιχνεύοντας ενδεχόμενα προβλήματα υγείας σε γάτες και σκύλους, μέσα από μία φωτογραφία!

 

Ποιος θα το φανταζόταν ότι μία φωτογραφία του κατοικίδιού μας θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τη διάγνωση προβλημάτων υγείας; Η νοτιοκορεατική εταιρεία AI for Pet δημιούργησε το καινοτόμο app TTcare,.για να διευκολύνει τη ζωή των ιδιοκτητών κατοικίδιων. Μέσω της τεχνητής νοημοσύνης (AI), η εφαρμογή αναλύει φωτογραφίες από σκύλους και γάτες, προβαίνοντας σε διάγνωση προβλημάτων,.όπως παθήσεις στα μάτια, το δέρμα και τις αρθρώσεις.

 

 

Τα μοντέλα της μηχανικής μάθησης του TTcare έχουν εφαρμοσθεί σε πάνω από ένα εκατομμύριο φωτογραφίες,.επιτρέποντάς του, έτσι, να διαγνώσει ενδεχόμενα προβλήματα υγείας σε γάτες και σκύλους, με ακρίβεια άνω του 90%. Η εφαρμογή αναλύει τη φωτογραφία που θα ανεβάσει ο ιδιοκτήτης και αν το σύστημα εντοπίσει κάτι,.τότε θα προτείνει αυτόματα συμβουλές για προληπτική φροντίδα,.ή θα παροτρύνει την αναζήτηση ιατρικής βοήθειας. Εκτός από τη διάγνωση παθήσεων, το TTcare περιλαμβάνει οδηγούς για τη φροντίδα των κατοικίδιων, ενώ, παράλληλα, παρέχει πληροφορίες σχετικά με καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, καθώς και κτηνιατρικές συμβουλές για τη διαχείριση μη φυσιολογικών συμπτωμάτων.

 

 

Παράλληλα, η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα καταγραφής της υγείας του κατοικίδιου, μέσω του βάρους, της διατροφής και των ημερομηνιών εμβολιασμού. Σε επόμενο διάστημα, η AI for Pets θα εντάξει στο app τη δυνατότητα live chat, με διαπιστευμένους κτηνιάτρους. 

 

Η εφαρμογή της TTcare είναι διαθέσιμη στο App Store και στο Google Play.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada