Home / Good Life  / Ζήσε το ταξιδιωτικό όνειρο στην Ταϊλάνδη!

Ζήσε το ταξιδιωτικό όνειρο στην Ταϊλάνδη!

Ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς του κόσμου. Ένα μέρος που δύσκολα θα συγκριθεί με κάποιο άλλο! Η Ταϊλάνδη και όλοι οι λόγοι που την καθιστούν must!

 

 

Ακόμα και αν ακούγεται ένα απατηλό όνειρο, η Ταϊλάνδη είναι από τους πιο low budget-μακρινούς προορισμούς. Ακόμα και αν τα αεροπορικά είναι πιο ακριβά η ζωή εκεί είναι πολύ φθηνή και μπορείς να κάνεις εύκολα πιο luxury δραστηριότητες. Οι μήνες από Νοέμβριο μέχρι Φεβρουάριο είναι η καλύτερη περίοδος για να απολαύσεις τη μαγεία της ασιατικής χώρας.

Η πρωτεύουσα της, το Μπανγκόκ, είναι χαοτική. Από τη μία πλευρά η παλιά πόλη, με τα μικρά στενάκια, τα πάρκα και τους μικρούς εμπορικούς δρόμους και από την άλλη πλευρά τα τεράστια σύγχρονα κτήρια και τα μεγάλα εμπορικά κέντρα. Πάρε τον χρόνο σου και περπάτησε την. Γνώρισε τους ανθρώπους της, δοκίμασε νέες γεύσεις και νιώσε τους ρυθμούς της πόλης. Συνεχίζουμε με τα αξιοθέατα!

Το μεγάλο παλάτι με τα ανάκτορα, ο Ναός της Αυγής, το Wat Pho ( ναός) και ο Μαρμάρινος Ναός. Mέσα από αυτά θα ανακαλύψεις την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική, αλλά και τη θρησκεία της χώρας. Ωστόσο το ταξίδι σου στην Ταϊλάνδη δεν πρέπει να μείνει εκεί. Τα νησιά της αξίζουν πολύ περισσότερο της προσοχής σου! Ο κόλπος Phang Nga Bay, το Phuket, τα Phi Phi Islands και το Krabi είναι μερικοί από τους δημοφιλέστερους προορισμούς.

Οι παραλίες, οι αμμουδιές και όλο το φυσικό τοπίο θα σε μαγέψει! Ποιες είναι οι πιο ιδιαίτερες δραστηριότητες που πρέπει να δοκιμάσεις; Βαρκάδα, fish spa, μασάζ, βόλτα με ελέφαντα, παρακολούθησε αγώνες box, τάισε τίγρεις και ανακάλυψε τις πλωτές αγορές. Η Ταϊλάνδη δεν είναι ένα απλό ταξίδι, είναι εμπειρία ζωής!

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.