Home / Good Life  / Το Macallan γιορτάζει τα 60 χρόνια James Bond!

Το Macallan γιορτάζει τα 60 χρόνια James Bond!

James Bond
Το Macallan γιορτάζει την 60η επέτειο του James Bond, δημιουργώντας μία σειρά από έξι διαφορετικά whiskey. Κάθε συλλεκτική φιάλη αντιπροσωπεύει και μία δεκαετία της “ζωής” του αγαπημένου κατασκόπου.

 

Το brand premium ποτών, The Macallan, κυκλοφορεί μία καινούργια συλλογή από whiskey, γιορτάζοντας τα 60 χρόνια από τη “γέννηση” του James Bond. Μπορεί ο μυστηριώδης κατάσκοπος να είχε ως σήμα κατατεθέν το martini, ωστόσο αυτή η νέα επετειακή συλλογή δείχνει τη διαχρονική δύναμη που έχει το whiskey.

 

Η συνεργασία του κορυφαίου κινηματογραφικού πράκτορα και του The Macallan ξεκίνησε το 2012, στην ταινία Skyfall. Εκεί, ήταν που ο πράκτορας ήπιε, μπροστά σε όλους τους fans του, το whiskey του brand. Η νέα συλλογή περιλαμβάνει έξι διαφορετικές επετειακές φιάλες, οι οποίες συμβολίζουν κάθε μία από τις έξι δεκαετίες του James Bond. Ο σχεδιασμός του πακέτου περιλαμβάνει σκίτσα από τις ταινίες Goldfinger, You Only Live Twice και Thunderball.

 

 

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους του The Macallan, η συλλογή αυτή δημιουργήθηκε “για να αντικατοπτρίζει τον διαρκή χαρακτήρα του James Bond, μια δύναμη της φύσης που ορίζεται από τη Σκωτσέζικη κληρονομιά του και φέρεται πάντα με σεμνότητα και ταπεινότητα.”

 

Μάλιστα, για την κυκλοφορία της νέας σειράς φιαλών το The Macallan δημιούργησε και μία έκθεση, με τίτλο “The Macallan in Cinema”, η οποία θα φιλοξενηθεί στο The Macallan Estate. Αυτή η μοναδική έκθεση έχει ως σκοπό να μεταφέρει τους θεατές στην ιστορία του The Macallan στον κινηματογράφο.

 

www.themacallan.com

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada