Home / Good Life  / Art & Culture  / The New Look: Όσα ξέρουμε για τη νέα σειρά της Apple TV

The New Look: Όσα ξέρουμε για τη νέα σειρά της Apple TV

The New Look

Η Apple TV ετοιμάζει καινούργια σειρά με τίτλο The New Look και πλοκή την ιστορία της Coco Chanel και του Christian Dior.

 

Η Apple TV ξεκίνησε δυναμικά το 2022, επενδύοντας περισσότερο στον τομέα των σειρών. Όσο περιμένουμε το We Crashed με την Anne Hathaway και τον Jared Leto, ανακοινώνεται η προετοιμασία καινούργιας σειράς. Το μεγάλο κανάλι πρόκειται να αναλάβει την παραγωγή μιας νέας σειράς με θέμα τη ζωή των θρυλικών σχεδιαστών Christian Dior και Coco Chanel. Με τίτλο The New Look, η επερχόμενη σειρά θα αφηγηθεί την ιστορία του πώς ο Christian Dior εκθρόνισε την Coco Chanel από τη θέση της κορυφαίας σχεδιάστριας στον κόσμο.

 

 

Όπως αναφέρει η Apple TV, το The New Look είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα. Επικεντρώνεται στην κομβική στιγμή του 20ου αιώνα, όταν το Παρίσι αναδείχθηκε σε πρωτεύουσα της μόδας. Θα περιλαμβάνει, επίσης, ιστορίες άλλων εμβληματικών σχεδιαστών, όπως οι Pierre Balmain, Cristóbal Balenciaga, Hubert de Givenchy, Pierre Cardin και Yves Saint Laurent. Τα γυρίσματα της σειράς θα γίνουν αποκλειστικά στην Πόλη του Φωτός. Ο Ben Mendelsohn θα υποδυθεί τον Christian Dior και η Juliette Binoche την Coco Chanel. Stay tuned για περισσότερες επίσημες πληροφορίες από το Apple TV!

 

Photo source Instagram 

Κεντρική φωτογραφία Shutterstock

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.