Home / Beauty  / Απελευθερώσου με το Libre Le Parfum της YSL

Απελευθερώσου με το Libre Le Parfum της YSL

Libre Le Parfum
Η Yves Saint Laurent επιλέγει για ακόμα μία φορά την Dua Lipa, για να πρωταγωνιστήσει στην καινούργια καμπάνια του Libre Le Parfum. Το νέο άρωμα αποτελεί μια spicy εκδοχή της εμβληματικής σειράς Libre και μάς καλεί να απελευθερωθούμε! 

 

Η Dua Lipa πρωταγωνιστεί, για ακόμα μία φορά, στην καινούργια καμπάνια της σειράς αρωμάτων της Yves Saint Laurent, Libre. Η pop τραγουδίστρια και είδωλο της Gen Z, δε θα μπορούσε να μην παρουσιάζει το καινούργιο άρωμα του οίκου, Libre Le Parfum, ως η επίσημη brand ambassandor. Αυτήν τη φορά, το Libre επαναπροσδιορίζεται, με έναν πιο έντονο και δυναμικό χαρακτήρα.

 

 

Οι δημιουργοί του αρώματος ήθελαν να εξελίξουν τη σειρά της Libre, προσφέροντας στους λάτρεις του οίκου μία θερμή και spicy παραλλαγή του κλασικού αρώματος. Ωστόσο, παρά τις αλλαγές, το Libre Le Parfum διατηρεί την έντονη και χαρακτηριστική floral μυρωδιά του. Το Libre Le Parfum είναι το πιο έντονο λουλουδένιο άρωμα της YSL Beauty, εμπλουτισμένο με φρέσκια λεβάντα, σαγηνευτικά άνθη πορτοκαλιάς και μία σπάνια, “ζεστή” συμφωνία σαφράν από το YSL Beauty Ourika Community Garden. Παράλληλα, το εμβληματικό μπουκάλι, που θυμίζει κόσμημα υψηλής αισθητικής, είναι διακοσμημένο με το iconic logo YSL.

 

 

Η καμπάνια της Yves Saint Laurent επεδίωξε να ταιριάξει απόλυτα με τη δυναμική που εκπέμπει το νέο άρωμα. Όλη η φιλοσοφία της ελευθερίας και, ειδικότερα, η φιλοσοφία μίας ελεύθερης γυναίκας, αποτυπώνεται μέσα από αυτήν. Με τη σειρά της, η Dua Lipa “υπηρετεί” με τον καλύτερο τρόπο τη φιγούρα της ελεύθερης γυναίκας, απελευθερώνοντας την εσωτερική της φλόγα.

 

 

Το νέο Libre Le Parfum είναι διαθέσιμο στην επίσημη ιστοσελίδα της Yves Saint Laurent.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada