Home / Fashion  / Celebrity Style  / Η Elsa Hosk stylish ακόμα και στο κρύο!

Η Elsa Hosk stylish ακόμα και στο κρύο!

Hosk

Το fashion icon Elsa Hosk μάς δείχνει πώς να ντυθούμε με τον πιο fashionable τρόπο ενάντια στις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα.

 

Όσες φορές και να μιλήσουμε για το στυλ της Elsa Hosk δεν είναι αρκετές. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα όχι μονό μοντέλα της γενιάς της, αλλά και σύγχρονα fashion icons. Ντύνεται μόνη της, χωρίς τη βοήθεια κάποιου στυλίστα. Ξέρει πως να προσθέτει χαρακτήρα στις εμφανίσεις της, αλλά και πώς να απογειώνει τα trends. Κάθε Insta post της είναι μία ωδή στον κόσμο της μόδας και του styling. Δημιουργεί looks stylish, από τα οποία μπορούμε να εμπνευστούμε, αλλά και να αντιγράψουμε. Αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες fashion inspirations μας και με την πρώτη ευκαιρία αναλύουμε τα outfits της και παίρνουμε σημειώσεις.

 

Χάρη στο fashion brand της έκανε το pyjama set trendy και τον χειμώνα! Το συνδύασε με gold κοσμήματα και ένα trench coat σε γήινη απόχρωση.

 

Minimal never goes out of style! Βασικά κομμάτια που έχουμε όλες στη ντουλάπα μας συνδυάζονται με μικρές αλλά σημαντικές πινελιές και προκύπτει ένα τέλειο αποτέλεσμα.

 

Με 2 διαφορετικά looks μάς έδειξε υπέροχους τρόπους να φορέσουμε τις αποχρώσεις του καφέ, μία απόχρωση που είναι στην κορυφή των τάσεων.

 

 

Αν επιλέξετε ένα statement πανωφόρι με επένδυση γούνα μπορείτε να το αναδείξετε τόσο για ένα street style look, όσο και για μία πιο formal εμφάνιση.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.