Home / Men  / Grooming  / Η πιο minimal ανδρική ρουτίνα περιποίησης

Η πιο minimal ανδρική ρουτίνα περιποίησης

Η skincare ρουτίνα σου δεν πρέπει να σας ζορίζει. Γι αυτό σας παρουσιάζουμε την πιο minimal ανδρική ρουτίνα περιποίησης για την πιο απλή φροντίδα!

 

Η Gen Z έχει καταφέρει να έχει μεγάλη επίδραση σε κάθε τομέα της ζωής μας. Γεννάει και καθορίζει τάσεις. Όσον αφορά τη skin care ρουτίνα μάς προτείνει απλά και γρήγορα βήματα και προϊόντα που μπορούν να εξυπηρετούν δύο ανάγκες μας ταυτόχρονα. Παράλληλα, λόγω καλοκαιριού και υποχρεώσεων δεν έχουμε τόσο χρόνο και όρεξη να ασχολούμαστε ώρες με την περιποίηση μας. Γι αυτόν τον λόγο σας ετοιμάσαμε την πιο minimal ανδρική ρουτίνα περιποίησης. Φροντίστε την επιδερμίδα σας, χωρίς να αφιερώνετε πολύ χρόνο!

 

 

Ξεκινάμε με πολύ καλό καθαρισμό του προσώπου. Όταν ξυπνάτε το πρωί και πριν κοιμηθείτε το βράδυ με ένα καλό cleanser. Αν αποφασίσετε να εφαρμόζετε τον καθαρισμό την ώρα του μπάνιου να είναι το τελευταίο σας βήμα. Το δεύτερο βήμα που περιλαμβάνει η πιο minimal ανδρική ρουτίνα περιποίησης είναι η απολέπιση. Δύο φορές την εβδομάδα απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα και κάντε το πρόσωπο σας πιο λαμπερό και φρέσκο.

Φυσικά από την πιο minimal ανδρική περιποίηση δε θα μπορούσε να λείπει η ενυδάτωση και το αντηλιακό. Η ενυδατική κρέμα το πρωί και το βράδυ και η αντηλιακή προστασία το πρωί. Το δέρμα καταπραΰνεται, προστατεύεται, παίρνει ανάσα και αναζωογονείται. Με αυτά τα τρία βήματα θα έχετε μία όμορφη επιδερμίδα, χωρίς να ταλαιπωρείστε!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.