Home / Fashion  / Όσα έχει να μας πει η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης!

Όσα έχει να μας πει η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης!

Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Τα trends που ανακαλύψαμε από τη φετινή Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης! Τι φορούν οι street stylers στην άλλη άκρη της γης;

 

Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης έχει τον δικό της χαρακτήρα, όπως αυτή της Κοπεγχάγης. Στο Μιλάνο και στο Παρίσι, το street style υποκινείται από τα high fashion houses και είναι πάντα λίγο πιο extra. Στις υπόλοιπες πρωτεύουσες το street style είναι πιο άνετο, πιο σύγχρονο και σίγουρα πιο τολμηρό. Οι παρευρισκόμενοι φορούν ιδιαίτερα και ξεχωριστά looks, με πολλές edgy και urban αναφορές. Κάτι ακόμα που μας αρέσει από τη New York Fashion Week είναι ότι μας δίνει inspo και για τον χειμώνα και για την άνοιξη.

 

Η πόλη έχει χαμηλές θερμοκρασίες, αλλά κάποιοι street stylers είναι πιο τολμηροί και φορούν πιο ανοιξιάτικες εμφανίσεις. Ακόμα και αν τα shows δεν είναι από τα μεγαλύτερα και πιο ιστορικά fashion brands, φυσικά και παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Σύγχρονες μάρκες που δημιουργούν κάτι δικό τους και ένα street style που είναι περισσότερο συνυφασμένο με το σήμερα.

 
Ας δούμε κάποια από τα looks που συγκεντρώσαμε από τους δρόμους της Νέας Υόρκης!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

All photos source Instagram All photos source Instagram

Κεντρική φώτο: Leoni Hanne/ Instagram Κεντρική φώτο: Leoni Hanne/ Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.