Home / Fashion  / Ο Thom Browne απέδειξε γιατί είναι one of a kind

Ο Thom Browne απέδειξε γιατί είναι one of a kind

Thom Browne

Ο Thom Browne έκλεισε την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, με ένα φαντασμαγορικό και θεατρικό show.

 

 

Εμπνευσμένος από το The Raven του Edgar Allan Poe, o Thom Browne έδωσε ένα one of a kind show. Έδωσε ένα φαντασμαγορικό φινάλε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και απέδειξε γιατί είναι μία κατηγορία μόνος του. Το set επικεντρώθηκε γύρω από ένα τεράστιο puffer δέντρο, με κλαδιά για βραχίονες και μία φούστα από την οποία ξεπρόβαλαν παιδιά. Η πρωταγωνίστρια Lenore– χαμένη από τον ερωτά της- ξεκίνησε το show συνομιλώντας με ένα κοράκι. Απήγγειλε το ποίημα του Poe και έκλεισε με τη φράση Nevermore, nevermore, nevermore, ξετυλίγοντας το goth παραμύθι του σχεδιαστή.

 

Τη στιγμή που η pop κουλτούρα δε χορταίνει από horror vibes και η μόδα από tailoring, ο Thom Browne συνδύασε και τα δύο. Επικεντρώθηκε στις έντονες αθλητικές σιλουέτες, στενά παντελόνια, mini φούστες και έντονες καμπύλες. Φυσικά υπήρχαν και haute couture στοιχεία στη θεατρική συλλογή του. Ένα παλτό “κουκούλι” από φύλλα χρυσού και pencil φούστες με δεμένες  πολλαπλές υφασμάτινες ζώνες.

Ακόμα και αν το show ήταν extra και λεπτομερώς προσεγμένο, η collection φοριέται πολύ εύκολα από κάθε γυναίκα. Ο σχεδιαστής για ακόμα μία φορά έκανε την έκπληξη και απέδειξε ότι η μόδα είναι μία μορφή τέχνης.

Thom Browne

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.