Home / Fashion  / Celebrity Style  / Η Gili Biegun είναι το νέο αγαπημένο μας it girl!

Η Gili Biegun είναι το νέο αγαπημένο μας it girl!

Gili Biegun

Η Gili Biegun έγινε από συγγραφέας, fashion influencer! Εμείς την ανακαλύψαμε στη φετινή Εβδομάδα Μόδας Κοπεγχάγης και από τότε θαυμάζουμε το στυλ της!

 

Κάθε εμφάνιση στην Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης είναι ιδανική για να κρατάμε σημειώσεις. Αποτελεί από τις αγαπημένες μας fashion weeks, καθώς εκεί το street style είναι πάντα δημιουργικό και εντυπωσιακό με έναν πιο down to earth τρόπο. Βλέποντας, λοιπόν, τα looks ψάχνουμε φυσικά και τις influencers που ευθύνονται για αυτές τις stylish εμφανίσεις. Το it girl που διαλέξαμε από τη φετινή Copenhagen Fashion Week είναι η Gili Biegun, η οποία ήταν συγγραφέας, αλλά το πάθος της για τη μόδα την οδήγησε στο να γίνει influencer.

 

Η ίδια παίρνει έμπνευση από τους φίλους, τους συναδέλφους και τους ανθρώπους που την περιβάλλουν. Από τις δυνατές γυναίκες που κάνουν τη δική τους ξεχωριστή δουλειά σε όλους τους τομείς. Από τις κυρίαρχες πηγές έμπνευσής της είναι και οι fashion editors! Όταν ρωτήθηκε σε συνέντευξή της πώς θα περιέγραφε το προσωπικό της στυλ δήλωσε ότι αποφεύγει να του δώσει ακριβείς χαρακτηρισμούς. Στην καθημερινότητά της επιλέγει άνετα ρούχα και πάντα ένα μοναδικό κομμάτι. Σε πιο formal περιστάσεις δημιουργεί κάτι πιο ιδιαίτερο, πιο τολμηρό και θηλυκό. Αγαπημένο της κομμάτι το λευκό πουκάμισο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.